ИТ инфраструктура (Windows Server & Clients, Storage, Network), ИТ консултиране & ИТ поддръжка (ITSM)

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Компанията

Базираната във Виена биотехнологична компания Accanis разработва нови решения за медицински проблеми в биоцентъра Campus Vienna.

Задачата

Тъй като компанията е новосъздадена, проектът включваше проектиране, планиране, придобиване и внедряване на цялостната ИТ инфраструктура – както от страна на сървъра, така и от страна на клиента. Най-неотложните изисквания включваха прилагането на най-високи стандарти за сигурност и висока достъпност на ИТ услугите. В бъдеще се очаква силен растеж на компанията, което налага висока степен на мащабируемост на ИТ инфраструктурата.

Решението

  • Консултаця за избор на подходящо разходноефективно обурудване и оптимално лицензиране
  • Закупуване на нов хардуер и софтуер
  • Лицензиране
  • Внедряване на сървърна и мрежова инфраструктура за съхранение
  • Внедряване на софтуер за инвентаризация
  • Внедряване на система за наблюдение на всички сървъри и услуги, включително ескалация чрез SMS
  • Внедряване на структурата за архивиране и оторизация
  • Дългосрочна поддръжка от първо и второ ниво за всички сървъри и клиенти

Резултати

ИТ техниците от Iphos внедриха надеждна и сигурна ИТ инфраструктура за биотехнологичната компания. Най-съвременният хардуер и технологии, както и високите стандарти за сигурност осигуряват оптимална технологична основа за бизнес дейностите на Accanis – научни изследвания и иновации.

С договора за абонаментна ИТ поддръжка (ITSM), включващ SLA, се гарантира оптимална поддръжка на всички ИТ дейности. Редовните проверки на състоянието на ИТ услугите, както и месечните доклади за състоянието на ИТ инфраструктурата, ИТ активите и лицензите гарантират, че всичко работи гладко и клиентът е винаги информиран за актуалното състояние.

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33