WSO2 за управление на IoT и MDM

Нашите ИТ експерти внедряват IoT платформата WSO2 във Вашата компания с цел управление на Интернет на нещата (IoT) и мениджмънт на мобилни устройства (MDM). Бърз, технически перфектен и разходно ефективен. Безкомпромисно адаптиран за Вас.

Услуги

Холистични WSO2 услуги

Нашият екип от WSO2 техници Ви предлага цялостно решение за внедряването на Вашия сървър с отворен код: от концепцията до поддръжката на Вашата WSO2 платформа – за да функционира бизнесът Ви безпроблемно.

WSO2: IoT и MDM с отворен код

WSO2 IoT e Open Source платформа. Предимствата са много, но основните такива за Вас са следните: от една страна, спестявате всички разходи за лиценз, от друга – голямата общност гарантира постоянни актуализации. Така сигурността и функциите на WSO2 непрекъснато се разширяват. За Вашия устойчив успех.

WSO2 IoT платформа за всички възможни устройства

С WSO2 свързвате и управлявате всички възможни устройства централно. Независимо дали става въпрос за мобилни (MDM) или IoT устройства. Ние настройваме Вашата система за Вас така, че да Ви осигурим по-голям контрол над фирмените устройства.

Висока адаптация с WSO2

WSO2 IoT сървърът е динамичен и силно приспособим. Технологията му Ви осигурява надеждна база за внедряване на нови технологии, интегриране на стари такива или развитие на изцяло нови. Нашите ИТ специалисти ще оптимизират Вашата система според Вашите нужди. Така създаваме сигурна среда за развитието на Вашия бизнес.

Разнообразни функции за IoT & MDM

Широката гама от функции са неразделна част от ДНК-то на WSO2 IoT сървъра. Примери за това са API Manager, Enterprise Integrator и Integration Cloud. Нашите софтуерни разработчици са винаги на разположение, за да Ви осигурят функциите, които търсите. За да ползвате това, от което се нуждаете.

Политики за управление на устройствата

WSO2 EMM (Enterprise Mobility Manager) е холистичен продукт за централизирано управление на корпоративни и притежавани от служителите устройства, както и мобилните приложения, инсталирани на тях. Предлага дефинирани политики за управление, базиран на роли достъп и следене за спазването на изискванията на компанията (Compliance-Monitoring). WSO2 сървърът е изцяло с отворен код, като така осигурява гъвкава и разходно ефективна алтернатива на патентовани продукти.

Интелигентен анализ с WSO2 IoT

WSO2 предлага Open Source решение за непрекъснат анализ и мониторинг в реално време. Така можете да анализирате и оптимизирате IoT потоците от данни и статуса на сигурността, и още много други. Идентифицирайте проблеми в най-ранен етап.

Централизирано управление с WSO2

WSO2 сървърът управлява организирането на услуги и достъп до ресурси в рамките на Вашите бизнес процеси. Освен това Ви позволява централизирано да управлявате софтуер и фърмуер във Вашата организация.

Връзка с Open Source системи

WSO2 може лесно да се скачи с операционни системи с отворен код като Android и Linux. Така пред Вас се отварят неограничени възможности за работа. За да постигнете целта си по-бързо.

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Enterprise Open Source Firewall OPNsense за повече сигурност

Колко ще струва Вашата WSO2 IoT платформа?

Това зависи изцяло от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта за внедряването на Вашия WSO2 сървър за управление на IoT устройства и MDM.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33