Business Intelligence (Data Warehouse) / Data Mining

 

Ново поколение Business Intelligence / Бизнес разузнаване: цялостни услуги за оптимални решения в областта на Data Warehouse (DWH) & Data Mining – от събиране и обработка до визуализиране на данни. Бързо, рентабилно и индивидуално адаптирано за Вашите нужди.

Услуги

Business Intelligence (DWH) дизайн и програмиране

Намалете разходите и повишете ефективността на служителите и управленските решения с помощта на бизнес интелиджънс (BI) или бизнес разузнаване. Екипът ни от Business Intelligence експерти анализира и проектира Вашите DWH системи, програмира и внедрява нови разширения и интерфейси. За най-доброто решение на най-добра цена!
 

Обработка на информация в DWH бази данни

Много и различни източници на данни (като CRM, логистика, производство, SAP, счетоводство и др.) трябва да бъдат обработени централно във Вашия централен Склад за Данни – Data Warehouse (DWH). Нашите BI специалисти разработват необходимите за целта интерфейси и централна база данни с оптимизирана за Business Intelligence архитектура.
 

Дизайн на Data Warehouse Cube

Data Warehouse / DWH Cube. DWH Kубът представлява многоизмерна категоризация на Вашите данни. Той Ви гарантира дълбоко извличане на знания от масиви с данни (Data Mining) и бърза обработка на заявките. Нашите Business Intelligence специалисти поемат грижата за изготвянето на строго оптимиран според Вашите нужди DWH куб. Анализ на данни – прецизен, точен и бърз.
 

Разработка BI Frontend / Визуализиране

Много е важно данните в Business Intelligence / Data Mining да са представени ясно, смислено и лесно разбираемо. Екипът ни от BI програмисти изработва на базата на доказани решения, високо професионални визуализации за анализ и оценка на данни.
 

Business Intelligence интеграция в приложения

Вашите визуално представени анализи от склада Ви за дани (Data Warehouse / DWH) могат лесно да бъдат интегрирани в различни апликации и приложения. Пример за това е уебсайт, през който удобно, бързо и от всякъде имате достъп до Вашите DWH анализи и данни.
 

Хостинг на DWH услуги

Перфектният Data Mining / Data Warehouse изисква надежден, продуктивен и модерен хостинг. За нас Business Intelligence означава да Ви гарантираме една цялостна и завършена IT услуга.
 

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Иновативни технологии за перфектни Business Intelligence / Data Warehouse (DWH) решения

Business Intelligence & Analytics

Върхови технологии за топ анализи! Екипът ни от BI специалисти изработва за Вас функционални приложения за Business Intelligence & Business Analytics (бизнес разузнаване и бизнес анализи) – от концепцията и визуализирането на данните до интеграцията с Reports & Dashboards. В основата на оптимизираните за Вас BI инструменти стоят утвърдени технологии като Microsoft Reporting Services (SSRS), Integration Services (SSIS), Analyzing Services (SSAS), Mondrian, Pentaho, BIRT & Report Server. За да постигнете повече!

Big Data & Ad Hoc анализи

Big Data & Ad Hoc навлизат трайно във фокуса на ИТ мениджърите поради способността си да намаляват разходите и да повишават ефективността на персонала и управленските решения. С помощта на Вашия склад за данни (Data Warehouse /DWH) сте способни да извличате жизненоважна информация от сложни и големи корпоративни масиви от данни, с чиято помощ да взимате стратегически правилни решения за Вашия бизнес. Логика и яснота при представянето на данните – ключът към успеха.

Най-добрите технологии за DWH / Business Intelligence

Pentaho BI

С помощта на Pentaho разработваме за Вас перфектната BI система за Big Data. Гарантираме Ви цялостен подход и завършен процес– от първоначалната концепция до внедряването и поддръжката на Pentaho!

BIRT BI Tool

С помощта на Open Source системата BIRT създаваме за Вас първокласна BI система –  перфектна BIRT интеграция & доклади.

Report Server

С BI Suite на Report Server получавате улекотена и високо оптимизирана система.

Mondrian BI

Чрез Open Source Java Server Mondrian имплементираме цялостна Business Intelligence система, ориентирана към специфични изисквания. Поискайте консултация и ние ще Ви представим индивидуално според Вашите нужди технически и разходно оптимизирано BI решение.

Highcharts

С Highcharts нашите BI специалисти създават добре изглеждащи и безкомпромисно адаптирани за Вашите цели анализи и доклади. За да сте винаги една крачка пред другите.

SQL Server Integration Services (SSIS)

Нашите BI експерти използват SSIS като основа за трансформиране и обработка на данните. По този начин предоставяме мощна платформа за Вашата BI система.

SQL Server Analysis Services (SSAS SQL)

Използвайки функционалността Olap- & Data Mining за приложения в областта на Business Intelligence, обединяваме данните в многоизмерни структури. Това гарантира една перфектна основа за BI анализи и оценки.

SQL Server Reporting Services (SSRS)

С възможностите предоставени от SSRS Reports изготвяме и предоставяме високо качествени анализи и визуализация на данните.  Нашата цел е изготвянето на отличен продукт по отношение на критерии като яснота, производителност, естетика, приложение, интуитивност при работа и други.

Колко ще струва Вашето Business Intelligence / DWH решение?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33