MDM / Управление на мобилни устройства и Интернет на нещата (IoT)

Ново поколение управление на мобилни устройства и IoT (Интернет на нещата). Ние внедряваме Вашето корпоративно IoT & MDM решение с цел централно, интелигентно управление и мониторинг на Вашите устройства и корпоративна мобилност. Ние Ви предлагаме силно и надеждно MDM решение – независимо дали става въпрос за смартфони, преносими компютри, BYOD (донеси своето устройство) или специални индустриални устройства.

Услуги

Концепция на Вашето решение за MDM и IoT

Изискванията към мениджмънта на мобилните устройства и IoT могат да бъдат много високи. Затова нашите MDM / IoT специалисти осигуряват високоефективна и сигурна система за корпоративна мобилност.

Програмиране & разширяване на Вашия MDM

Нашите софтуерни разработчици програмират и разширяват Вашата система за управление на мобилни устройства. За да имате лесен достъп до всички функции на Вашата корпоративна мобилност.

 

Внедряване на Вашия IoT- & Mobile Device мениджмънт

Умелото внедряване на Вашето MDM решение е в основата на Вашия успех. Нашите Mobile Device Management (MDM) специалисти се грижат Вашето устройво да функционира безпроблемно и да е разходно ефективно. До последния детайл.

По-голям контрол чрез Вашите IoT- & MDM функции

Ние Ви предлагаме широка гама от функции за управление на мобилни устройства, които Ви осигуряват по-голям контрол над фирмените устройства. Ние се стремим да Ви предложим функциите, които търсите и очаквате. За Вашето успешно управление на корпоративната мобилност.

Настройване на Вашата ИТ система спрямо MDM & IoT

Улесняваме Интернет на нещата и управлението на мобилни устройства за Вас: ние оптимизираме Вашата ИТ система с цел централизирано корпоративно мобилно управление. За да работи Вашата система безпроблемно с BYOD среди, приложения, Windows, Apple, Android и всички други системи.

Обучение на Вашите IoT- & MDM администратори

Подходящото обучение на Вашите служители е в основата на Вашия успех. По този начин Вашите IoT- & MDM администратори ще могат да се възползват от пълния потенциал на софтуера.

Допълнителна информация & услуги

WsO2 за IoT мениджмънт

Повече за WSO2 като оптимална OpenSource платформа.

Сертифицирани експерти - гарант за Вашия успех.

BYOD (донеси своето устройство) на всички платформи

За нас управлението на корпоративната мобилност означава производство на високоефективни системи за всички платформи. Това включва Android EMM и Apple MDM, както и Google EMM в контекста на BYOD тенденцията. Така винаги сте в крак с времето.

Управление на мобилните устройства за всички възможни крайни устройства (IoT)

Нашето въображение не познава граници, затова и разбирането ни за успешно корпоративно мобилно управление включва и устройства като iPad Device Management (iOS MDM), Blackberry MDM и разбира се Samsung. Нашата система гарантира управлението на всички възможни IoT (Internet of Things) устройства. Защото нашата цел е Вашата дългосрочна полза.

Оптималната технология и функции за управление на MDM & IoT

WSO2

Нашите специалисти за корпоративно мобилно управление и интернет на нещата (Internet of things) внедряват WSO2 във Вашата организация. Софтуерът с отворен код предлага широка гама от функции и бързи, ефективни процеси. Безкомпромисно адаптиран за Вас.

MDM: Lockdown & Wipe, Black- & Whitelisting

С нашите MDM функции държите всичко под контрол дори и при спешни случаи. Част от тях Ви позволяват да ограничавате достъп, сигурно и надеждно да изтривате данни, когато е необходимо, и много други. С помощта на Black- и Whitelisting ограничавате достъпа и инсталацията на приложения. И всичко това от разстояние.

MDM решение за App Wrapping

Благодарение на капсулирането на приложения в допълнителен слой (App Wrapping), управлявате мобилните приложения бързо, лесно и централизирано.

Регистри & отчети за Вашия MDM софтуер

Важно е да знаете състоянието на Вашите устройства и приложения по всяко време. Ето защо, нашата система Ви дава достъп до изчерпателни регистри и визуализирани отчети.

Управление на мобилни устройства за BYOD

Нашите BYOD (Bring Your Own Device) решения за мобилно управление на устройствата предлагат висок клас защита и позволяват на фирмата Ви да развие пълния си потенциал чрез централизирано управление. Така Вие можете да блокирате достъпа до корпоративни приложения и данни, в случай, че устройството бъде откраднато или служител напусне компанията.

Собствен App store & актуализации на приложенията и системата

Вашият личен App store Ви позволява централизирано да инсталирате и деинсталирате приложения на служителите си. По този начин им предоставяте лесен и сигурен начин да работят с любимите си устройства без риск от остарял или зловреден софтуер. По този начин Вашата ИТ сигурност е гарантирана.

Управление на мобилни устройства с индивидуални функции

Често BYOD или идустриални устройства, както и различни софтуери (Apple, Android, Windows и др.) се нуждаят от индивидуални и персонализирани функции, за да работят безпроблемно. Нашите опитни програмисти Ви осигуряват това, от което имате нужда.

Колко ще струва Вашата система за управление на мобилни устройства и интернет на нещата?

Това зависи изцяло от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта за Вашата MDM / EMM система.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33