Разработка на бази данни: IT услуга от висок клас

Цялостнa услугa в областта на разработката на бази данни. Нашите разработчици проектират, програмират и внедряват бази данни на всички широко разпространени системи и производители. Ефективни решения от един доставчик!

Услуги

Дименсиониране

Ефективните бази данни изискват правилното оразмеряване и настройка на хардуера (сървъра).

 

 

Анализ и проектиране на бази данни

Нашите програмисти и ИТ администратори анализират настоящи действащи системи от бази данни. Въз основа на анализа и/или първоначални разговори се изработва оптимална концепция и дизайн. Според целите и приложението се използват релационни бази данни (SQL) или нерелационни бази данни (NoSQL).

 

 

Разработка на софтуер

Нашите опитни ИТ администратори и софтуерни разработчици поставят нови стандарти в разработката и оптимизирането както на SQL релационни бази данни, така и на разпределени бази данни (NoSQL бази данни): индивидуални решения за максимална ефективност. Възможност за интегриране на Microsoft Access като Frontend.

 

Data Warehouse (DWH / DW) & Business Intelligence

С правилната ИТ-технология към успеха, Business Intelligence от ново поколение. В областта на Data Warehousing (DWH / DW) обединяваме автоматизирано хетерогенни (разнородни) данни от различни източници в една централна база от данни.

 

 

Импорт и експорт на данни

По-бърз и лесен старт на работния процес, с по-малко усилия – нашата ИТ услуга за импорт и експорт на данни. Бързо и без усложнения: максимална ефективност при минимални разходи.

 

 

Оптимизиране на производителността

Добрите бази данни работят надеждно и бързо. Нашите експерти и разработчици на бази данни анализират и оптимизират производителността на нови и съществуващи вече ситеми от бази данни.

 

Поддържани системи бази данни

Microsoft Access като потребителски интерфейс

Разработка на Access бази данни на топ ниво: опростен интерфейс за управление на бази данни. Бърз, евтин, надежден! Приложението на нашите разработки за Access разработките е неограничено, като например управление на складове, управление на клиенти и служители, счетоводни ситеми и системи за отчитане на времето. Възможна интеграция с Microsoft Office и система за управление на достъпа. Пестите време и пари – от самото начало! Заложете на разходно ефективна разработка на Access бази данни.

 

Много повече от просто разработка на бази данни

Освен същественото програмиране на бази данни нашият екип от ИТ специалисти предлага и всички класически административни дейности, свързани с обслужването на системи от бази данни. Това включва поддръжка и разширение, консолидиране, грижа за ИТ-сигурността & непрекъснатост на бизнеса. Ние поддържаме бизнеса Ви жизнен и конкурентноспособен. Защото можем!

Каква база данни Ви е необходима ?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33