Разработка на уеб приложение за организиране и провеждане на събития

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Компанията

Заводът на BMW Group в Щайр е центърът за разработка на дизелови двигатели на BMW Group, но и най-големият завод за двигатели в света. Ежедневно в международни автомобили се монтират до 6000 дизелови и бензинови двигателя. Компанията поставя голям акцент върху разработването на нови технологии за дизелови двигатели, както и върху непрекъснатото усъвършенстване на частите на двигателите.

 

Задачата

За близо 5000-те служители на BMW редовно се провеждат събития като например турнир по дартс. Досега организацията на тези събития се управляваше чрез програмата Access, но процесът беше тежък и отнемаше много време. Регистрацията, както и възможността за плащане, се извършваха чрез уебсайт. Ето защо нашият екип имаше за задача да създаде по-ясен и практичен заместител на този уебсайт чрез модерно уеб приложение.

 

Решението

Нашите уеб разработчици създадоха нов, ясен и удобен за ползване уебсайт със следните нововъведения:

  • Уеб приложението включва преглед на всички …
  • … предстоящи събития,
  • … плащания,
  • … предстоящи плащания,
  • … участници, екипи,
  • … и много други.
  • Автоматизирани имейли в случай на отмяна на събитие
  • Интегриране на допълнителната възможност за плащане в брой и по ведомост: PayPal;
  • Хостинг и поддръжка от Iphos IT Solutions

 

Техника & акценти

 

  • Разработване на фронт-енд с помощта на React & Bootstrap
  • Разработване на бекенд с помощта на C# .net
  • Система за бази данни: MsSQL

Резултати

По време на семинар за начален анализ, поради липса на документация, бяха описани съществуващото приложение и неговите функции и беше създадена спецификация. В тестовата фаза на клиента всички последни детайли бяха оптимизирани и завършени.

Впоследствие ние ще поемем хостинга и поддръжката на един от нашите сървъри, за да осигурим на клиента възможно най-доброто използване на уебсайта.

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33