Начална страница / Изграждане на уебсайт със система за управление на съдържанието OpenCMS

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Компанията

Allianz е глобален доставчик на финансови услуги, който оперира в повече от 70 страни по света. Allianz Group е един от най-големите застрахователи в Австрия.

Уебсайтът на Allianz Direct (преди това allianz24) е създаден с целта да привлече клиенти, които искат да сключат застраховката си бързо и евтино онлайн.

Задачата

Нарастващата нужда от възможност за бързо и лесно изчисляване и сключване на застрахователни полици онлайн, в допълнение към традиционния път чрез брокери, трябваше да бъде посрещната от специален уебсайт. Изчисляването на тарифите и онлайн сключването трябваше да бъдат интегрирани в новото уеб присъствие на Allianz Direct чрез специално защитен сайт.

Решението

За изпълнението на проекта екипът за разработка на Iphos разчиташе на open source системата за управление на съдържанието OpenCMS, за да предостави на Allianz Direct Austria уебсайт, който отговаря на съвременните стандарти за уеб разработка.

  • Инсталиране и конфигуриране на OpenCMS
  • Създаване на различни шаблони
  • Конфигуриране на OpenCMS модулите
  • Интеграция на търсене в сайта в мини търсачката на Google за предприятия
  • Интеграция на системата за бюлетини Melin
  • Месечен анализ на уеб достъпа с кратко обобщение и съвети за SEO и използваемост

Техника & акценти

  • Google Analytics
  • Google Mini Enterprise Search
  • Melin
  • OpenCMS

Резултати

Търсенето в сайта беше осъществено чрез мини търсачката на Google за предприятия, което не само доведе до търсене в уебсайт с особено висока използваемост, но и предостави подробни анализи за маркетинговия екип. Връзката със системата за информационни бюлетини Melin, използвана от Allianz Direct, гарантира, че комуникацията с клиентите може да бъде осъществена и по този канал.

Текущата поддръжка на системата включваше не само внедряване на нови технически функции, но и създаване на месечни анализи на уеб достъпа с кратко обобщение и съвети за оптимизация по отношение на оптимизацията за търсачките и използваемостта.

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33