Next Generation Firewall: Cisco ASA

Cisco Firewall ASA с FirePOWER услуги – най-ново поколение защитна стена за бизнеса, което редуцира разходите и управлението, като същевременно предоставя сигурност на най-високо ниво. С първата на пазара интелигентна, адаптивна и обработваща целия цикъл на евентуална заплаха защитна стена Cisco ASA FirePOWER Вие може да сте спокойни за бъдещето. Защото информационната сигурност е винаги приоритет за нашите ИТ експерти.

Услуги

Ново поколение превенция срещу проникване (NGIPS)

Next Generation Intrusion Prevention е способен, с помощта на вграден скенер за уязвимости, да се адаптира динамично към средата. Компютрите и устройствата в мрежата са защитени от защитната стена – преди да бъдат използвани слабите места в ИТ сигурността.

Филтриране на съдържанието / филтриране на URL

Защитната стена предлага базирано на репутацията филтриране на IP / URL, ограничавайки по този начин достъпа до над 80 категории нежелани (зловредни) приложения и сайтове.

 

Прозрачност & контрол на приложенията

Application Visibility & Control предлага прецизен и базиран на риска мониторинг и контрол на използваните в мрежата приложения. С помощта на политики и процедури за контрол, можете да оптимизирате производителността и разходите.

Сканиране за уязвими места

Защитната стена редовно проверява целевата система, като например действащ уебсайт, за пропуски в сигурността и потенциално уязвими компоненти. Повече ИТ сигурност и по-малко пропуски в защитата.  

 

FireSIGHT

Лесно управление на защитната стена с помощта на FireSIGHT Management Center или със стандартна интегрирания ASDM – за по-голяма прозрачност и корпоративна сигурност на ниво мрежи, устройства, потребители, приложения, файлове и заплахи.

 

Проверка на репутацията

Защитната стена разполага с най-съвременни, базирани на репутацията, рутинни процедури за идентифициране, оценяване, анализиране и филтриране на нови и познати вече файлове, IP и URL адреси.

Напреднала защита от злонамерен софтуер

Advanced Malware Protection (AMP) позволява пълен контрол и визуализация преди, по време и след атака с помощта на технологиите File-Reputation, File-Sandboxing & File-Retrospection: както познати, така и непознати файлове се анализират, оценяват и преоценяват постоянно.

 

Network & Endpoint Zero Day Protection

Най-съвременната защитна стена открива и изолира все още непознати в сектора заплахи, чрез интелигентен анализ на необичайно съдържание и поведение на трафика. За безкомпромисна и постоянна защита.

 

Висока достъпност

Защитните стени Cisco ASA могат да бъдат имплементирани както самостоятелно, така и във високодостъпна active/active или active/passive клъстер конфигурация.

Допълнителна информация & услуги

OPNsense Firewall

Повече сигурност с OPNsense

Cisco Firewall: автоматизация при ниски разходи

Най-новото поколение Next Generation Firewall CISCO ASA предлага специфичното разделение на  услуги и хардуер, разработени за информационна сигурност в едно единствено устройство. Cisco ASA автоматизира процесите, свързани с ИТ сигурността като оценка на заплахата и риска, политики за сигурност и постоянна адаптация спрямо средата и континуума на атаката.

ИТ сигурност – прозрачна и лесна

Високотехнологична защитна стена, която улеснява управлението на процесите, свързани с Вашата ИТ сигурност:  визуализиране на данните и идентифициране на скрити за традиционните защитни стени фактори с помощта на Cisco Firesight Manager. ИТ сигурност – преоткрита по нов, по-добър начин.

 

Цялостна информационна сигурност

Cisco ASA Firewall осигурява защита в реално време и постоянен анализ на мрежата, автоматична оценка на заплахата, ограничаване на последиците от активна атака и идентифициране на фактори, които досега са били невидими за стандартните защитни стени. Едно надеждно и цялостно решение. Много повече от защита. 

Всичко в едно устройство.

Неограничени възможности за по-голяма ИТ сигурност с най-добрата защитна стена. В допълнение към доказаната вече технология, Cisco ASA Firewall
предлага изключителни нововъведения и инструменти за още по-добра защита на информацията.

Максимална ефективност и оптимизиране на разходите с най-добрата защитна стена. Нашите ИТ експерти са сертифицирани Cisco техници.

Cisco-IT-Security Report 2020

Колко ще струва Вашата ИТ сигурност?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33