Бекъп / Архивиране - пълна сигурност на данните

Ефективно възстановяване на данни. Нашите ИТ специалисти консултират, проектират, имплементират и поддържат Вашата бекъп система както на хардуерно, така и на софтуерно ниво (Veeam, DPM, Symantec Backup Exec).

Услуги

Backup: консултиране и концепция

В основата на сигурността на Вашите данни стоят безупречното ИТ консултиране и оптималната бекъп концепция – съвкупност от технически и организационни мерки, гарантиращи възстановяване на информацията в случай на инцидент. Нашите ИТ специалисти анализират Вашите изисквания и актуалната Ви бекъп система, предоставяйки Ви съвременни, надеждни и устойчиви решения за бекъп и архивиране.

Бекъп и възстановяване на информация

Бекъп и възстановяване на информация на всички нива: нашите ИТ експерти изграждат за Вас модерни и в съответствие с редица международни стандарти и доказани практики бекъп системи както на хардуерно ниво (виртуални инфраструктури), така и на софтуерно (VeeamDPMSymantecBackupExec). За пълна сигурност и без загуба на данни.

Backup / Recovery-поддръжка & SLA

Сигурността на данните и надеждността на бекъпа имат основен приоритет. Затова нашите ИТ специалисти проектират и редовно провеждат тестове за възстановяване на информацията (вкл. Disaster Recovery), както и периодично адаптират бекъп системите към новите изисквания. Нашето топ ниво на обслужване (SLA) Ви гарантира 24/7 професионална ИТ поддръжка.

Планиране на бекъп и архивиране на данни

Нашите ИТ консултанти Ви съдействат в идентифицирането на данните, които трябва да бъдат защитени (архивирани). Бекъп технологиите, носителя, локацията (бекъп в офиса и/или извън офиса), репликация в реално време, както и точка и време за възстановяване (RPO/RTO) се оптимизират според Вашите нужди.

Backup / Recovery-лицензиране

Ефективността на Вашите разходи и правната сигурност са ключов фактор в нашето лицензионно консултиране. Вие получавате най-изгодните и най-рентабилни лицензи за Backup. Само това, от което наистина имате нужда – без излишни разходи.

Производителност и ИТ сигурност

По-добра производителност и кратко време за подсигуряване и възстановяване на данните. Допълнително криптиране на информацията и трафика от и към резервните копия (бекъпа); пълна защита на данните. 

Солидни решения за надежден Backup и архивиране на данни

Сертифицирани експерти

Backup за големи фирми и дата центрове

Най-висока достъпност (always on), виртуални инфраструктури (Data-Center-Backup), кратко време за възстановяване на данни, няколко резервни копия и репликация до много точки – за перфектна защита на данните и инфраструктурата. Оптималната концепция, опростената администрация и автоматизиране правят услугата изгодна, лесна и достъпна.

 

Backup за малки и средни фирми

Кратко време за бекъп и възстановяване на данните, архивиране на данни, при нужда допълнителна репликация до точки извън офиса и лесна администрация: Вашият бекъп, както и възстановяването на данни се управляват централно от нашите ИТ експерти. Ние поемаме отговорността и се грижим за сигурността на данните Ви – a Вие се концентрирате изцяло върху Вашия бизнес.

Поддържани технологии

Veeam Backup Software

Като официален партньор на VEEAM, ние Ви предлагаме цялостно (all-in-one) обслужване – от имплементирането и въвеждането в експлоатация до VEEAM Support (поддръжка) за цялата продуктова линия на VEEAM.

  • Veeam Availability Suite: Основни качества: High Speed Recovery, Disaster Recovery и почти непрекъснат бекъп (приблизително CDP), гарантирано възстановяване на всички файлове, апликации или услуги по всяко време, точно копие на продуктивната Ви среда (Leveraged Data), проактивен мониторинг и алармиране в случай на проблеми преди същите да са причинили щети;
  • Veeam Backup & Replication: Основни качества: High Speed Recovery и RTOs (<15 мин.), предотвратяване на загуба на данни, гарантирано възстановяване на всички файлове, апликации или услуги, автоматично тестване на бекъпа и успешното възстановяване на данни, елиминира рисковете, свързани с инсталирането на приложения, промяна в конфигурацията и други тестови интервенции;
  • Veeam One: Основни качества: мониторинг и доклад за бекъпи и виртуални инфраструктури, Out-of-the-Box конфигуриран и подготвен за въвеждане в експлоатация (спестява време и пари), „Всичко-в-Едно“ решение на отлична цена;
  • Veeam Backup Essentials: Основни качества: предлага всичко необходимо (спестява време и пари), от което се нуждае една малка до средно голяма фирма, за да модернизира и защити своя виртуален дата център;
  • Veeam Management Pack for System Center: Основни качества: дълбок достъп до Вашите Hyper-V Sphere и Veeam Backup системи, подпомага вземането на ИТ решения, свързани с намирането на устойчиви решения на актуални проблеми, както и идентифицирането и планирането на бъдещи изисквания към системите, гарантирайки спазване на нивото на услугите (SLA) и непрекъсваемост на бизнес процесите;

DPM

Data Protection Manager (DPM) от Microsoft гарантира защитата на сървъри, компютри, различни Microsoft приложения и услуги, статуса на системите и Bare-Metal Recovery. Поддръжката и грижата за DPM бекъп системи са от дълго време част от ежедневието на нашите бекъп специалисти.

Symantec Backup Exec

С помощта на Symantec Backup Exec Вие подсигурявате и възстановявате Вашите данни – независимо от платформата и средата: виртуална, реална (физическа машина) или cloud (облачна среда).

Колко ще струва Вашият Backup?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33