Windows Server & Client системи

По-ниски разходи при повече производителност и гъвкавост с Windows Server, и сигурните, ефективни, и мобилни Windows клиенти. За да няма граници за бизнеса Ви. Като Microsoft Gold Certified Partner нашите услуги включват както професионално планиране и внедряване, така и поддръжка на Windows Server и клиентски системи.

Услуги

Концепция на Windows сървъри & клиенти

Вашата ИТ инфраструктура трябва да е безкомпромисно ориентирана към Вашите технически и икономически потребности. Ние планираме Вашите Windows сървъри и десктоп системи. Точно това, и само това, от което се нуждаете: прецизно и разходно ефективно планиране.

Имплементиране на сървър & десктоп системи

Правилната инсталация и конфигурация на Windows Server и неговите потребители е от централно значение. За да функционира бизнесът Ви безпроблемно, по-продуктивно и конкурентноспособно.

 

Поддръжка, надстройка (Upgrade) & разширяване на сървъра

Нашите сертифицирани ИТ специалисти поддържат Вашите Windows Server и десктоп системи според най-добрите практики (ITSM) и политики на управление, базирани на ITIL. Вашата ИТ инфраструктура е винаги актуална – Вашият бизнес е ефективен и сигурен.

Windows Server - най-съвременно ИТ обслужване е закон за нас

Колко ще струва Вашият Windows Server?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33