Интранет / Екстранет – Вашия индивидуален корпоративен портал от ново поколение

Интранет / Екстранет – Вашия индивидуален корпоративен портал от ново поколение

Цялостни ИТ услуги в областта на Интранет и корпоративната комуникация. Нашите ИТ експерти изработват надеждни и модерни корпоративни портали за служители и сътрудници - от консултация и проектиране до цялостно техническо изпълнение и внедряване.

Корпоративен портал – концепция и дизайн

Нашата цел е изработката на перфектно оптимираният специално за Вашите нужди Интранет портал – разходно ефективен, функционален, надежден. Задължително условие за това е коректната и изчерпателна консултация. Затова наш основен приоритет при проектирането на Вашия нов корпоративен портал е дефинирането на ясна и конкретно базирана на Вашите изисквания концепция и архитектура.  

Интранет / Екстранет софтуерна разработка

Нашите софтуерни разработчици изработват Вашия Интранет портал с помощта на най-съвременните технологии и практики. Пригоден за бъдещето, бърз и разходно ефективен.

Имплементиране, Тестване и Използваемост

Нашите ИТ експерти старателно имплементират и тестват Вашия интранет корпоративен портал. Преди предаването на проекта извършваме цялостна оптимизация на използваемостта. Целта ни е да направим работата на Вашите служители и сътрудници с Интранет по-лесна, удобна и ефективна.

Какво да очаквате от Вашия нов Интранет портал?

Възможностите са практически неограничени. Повишаване на ефективността на работата, бърз и надежден комуникационен канал за служители и сътрудници, споделени ресурси, автоматизация на бизнес-процесите, повече контрол, качество и сигурност. Малка част от функционалностите включват управлението на нива на достъп, управление и споделяне на задачи, календари и графици (отпуски), оценка на труда, достъп до различни бази от данни и ресурси. И още много други, като новини, съобщения, вътрешна система за търсене, система за обратна връзка, създаване и управление на формуляри.  Безгранична индивидуалност – защото нашите софтуерни разработчици изработват точният, персонално оптимизиран за Вас корпоративен портал.

Интранет на австрийската здравна каса (NÖGKK) и Allianz – оптимални решения от Iphos

Intranet NÖGKK - Startseite mit Pinnwand, Kalender & News
Intranet NÖGKK - Новини, информация и вход в услугата
Intranet NÖGKK - Статия с оценки
Intranet NÖGKK - Въпроси и отговори / Помощ за потребителя
Intranet NÖGKK
Intranet NÖGKK - Календар - Настройки
Intranet NÖGKK - Стена с календар
Интранет дизайн
Корпоративен портал - концепция и разработка
Интранет корпоративен портал за служители
Екстранет
Интранет и Екстранет
Корпоративен портал: концепция, дизайн, разработка

Модерни платформи за Вашия Интранет / Екстранет корпоративен портал

 

Mitarbeiterportale mit OpenCmsInternes Mitarbeiterportal mit Java ScriptEntwicklung: Internes Mitarbeiterportal und Extranet - Apache TomcatJboss - Konzeption & EntwicklungEntwicklung: Mitarbeiterportale mit Oracle AnbindungDrittsystemanbindungen - Entwicklung von MitarbeiterportalenLucene Suchengine für die Entwicklung von Mitarbeiterportalen

Надеждни технологии за перфектния корпоративен портал

Като интегратор на интранет решения, ние използваме доказани технологии от Wordpress – технически, функционално и разходно оптимизирани за Вашите нужди. Независимо дали става въпрос за вътрешни уикита, снимкови галерии, корпоративни новини, графици, анкети и други: Вие ще впечатлите както Вашите служители с уникален корпоративен интранет, така и Вашите сътрудници с функционален и удобен за ползване WP екстранет.

С високи нива на разширяемост и сигурност DNN позволява интегрирането на динамични модули и функции. Вашият DNN базиран екстранет притежава, не само гъвкавост, но и всичко останало за да впечатли Вашите служители и клиенти. Нашите DNN екстранет решения Ви осигуряват желания комфорт в работата.

С OpenCMS и предлаганите от него Multisite- & Multidomain, както и високи нива на сигурност, и  възможности за разширение получавате изключителна Extranet & Intranet платформа.  Като стратегически интегратор на интранет и цялостно интегрирани корпоративни решения поемаме цялата грижа за Вас – от изработката до поддръжката.

Най-добрите интранет решения за специални изисквания. Като стратегически партньор отговорен за Вашия корпоративен интранет ние предлагаме цялостна услуга -  от консултация, имплементация и внедряване до допълнителни функционални разширения и поддръжка.  За да е успешен бизнесът Ви.

Вашия корпоративен екстранет и бизнес интранет пригоден за бъдещето – висока скалируемост и производителност. Отлична ергономичност допълва профила на Magnolia.

Живеем в свят на комплексен информационен обмен. Гарантирайки адаптивност и конкурентноспособност на бизнеса Ви ние имплементираме свързаността на Вашия корпоративен портал с външни бази данни и други информационни системи.

Ние внедряваме и постоянно усъвършенстваме ултра модерни корпоративни търсачки, които предоставят възможност за гъвкаво, прецизно и изключително бързо търсене в големи масиви от данни. Търсене на конкретната информация във Вашата корпоративна мрежа и хетерогенни източници на данни  – с нас е лесно като детска игра.

Колко ще струва Вашият нов интранет корпоративен портал?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681