Интранет / Екстранет – Вашият индивидуален корпоративен портал от ново поколение

Цялостни ИТ услуги в областта на Интранет и корпоративната комуникация. Нашите ИТ експерти изработват надеждни и модерни корпоративни портали за служители и сътрудници – от консултация и проектиране до цялостно техническо изпълнение и внедряване.

Услуги

Корпоративен портал – концепция и дизайн

Нашата цел е изработката на перфектно оптимирания специално за Вашите нужди Интранет портал – разходно ефективен, функционален, надежден. Задължително условие за това е коректната и изчерпателна консултация. Затова наш основен приоритет при проектирането на Вашия нов корпоративен портал е дефинирането на ясна и конкретно базирана на Вашите изисквания концепция и архитектура.

Интранет / Екстранет софтуерна разработка

Нашите софтуерни разработчици изработват Вашия Интранет портал с помощта на най-съвременните технологии и практики. Пригоден за бъдещето, бърз и разходно ефективен.

 

Внедряване, Тестване & Използваемост

Нашите ИТ експерти старателно имплементират и тестват Вашия интранет корпоративен портал. Преди предаването на проекта извършваме цялостна оптимизация на използваемостта. Целта ни е да направим работата на Вашите служители и сътрудници с Интранет по-лесна, удобна и ефективна.

 

Какво да очаквате от Вашия нов Интранет портал?

Възможностите са практически неограничени. Повишаване на ефективността на работата, бърз и надежден комуникационен канал за служители и сътрудници, споделени ресурси, автоматизация на бизнес процесите, повече контрол, качество и сигурност. Малка част от функционалностите включват управлението на нива на достъп, управление и споделяне на задачи, календари и графици (отпуски), оценка на труда, достъп до различни бази от данни и ресурси. И още много други като новини, съобщения, вътрешна система за търсене, система за обратна връзка, създаване и управление на формуляри.  Безгранична индивидуалност – защото нашите софтуерни разработчици изработват точния, персонално оптимизиран за Вас корпоративен портал.

 

Модерни платформи за Вашия Интранет / Екстранет корпоративен портал

Надеждни технологии за перфектния корпоративен портал

Wordpress Intranet & Extranet

Като интегратор на интранет решения, ние използваме доказани технологии от WordPress – технически, функционално и разходно оптимизирани за Вашите нужди. Независимо дали става въпрос за вътрешни уикита, снимкови галерии, корпоративни новини, графици, анкети и други: Вие ще впечатлите както Вашите служители с уникален корпоративен интранет, така и Вашите сътрудници с функционален и удобен за ползване WP екстранет.

Екстранет решения с DNN

С високи нива на разширяемост и сигурност DNN позволява интегрирането на динамични модули и функции. Вашият DNN базиран екстранет притежава не само гъвкавост, но и всичко останало, за да впечатли Вашите служители и клиенти. Нашите DNN екстранет решения Ви осигуряват желания комфорт в работата.

OpenCMS Open Source Intranet

С OpenCMS и предлаганите от него Multisite- & Multidomain, както и високи нива на сигурност и възможности за разширение, получавате изключителна Extranet & Intranet платформа. Като стратегически интегратор на интранет и цялостно интегрирани корпоративни решения, поемаме цялата грижа за Вас – от изработката до поддръжката.

Orchard интранет решения

Най-добрите интранет решения за специални изисквания. Като стратегически партньор, отговорен за Вашия корпоративен интранет, ние предлагаме цялостна услуга –  от консултация, имплементация и внедряване до допълнителни функционални разширения и поддръжка.  За да е успешен бизнесът Ви.

Magnolia

Вашият корпоративен екстранет и бизнес интранет, пригоден за бъдещето – висока скалируемост и производителност. Отлична ергономичност допълва профила на Magnolia.

Свързаност и интеграция с други системи

Живеем в свят на комплексен информационен обмен. Гарантирайки адаптивност и конкурентноспособност на бизнеса, Ви ние имплементираме свързаността на Вашия корпоративен портал с външни бази данни и други информационни системи.

Корпоративна търсачка

Ние внедряваме и постоянно усъвършенстваме ултра модерни корпоративни търсачки, които предоставят възможност за гъвкаво, прецизно и изключително бързо търсене в големи масиви от данни. Търсене на конкретната информация във Вашата корпоративна мрежа и хетерогенни източници на данни – с нас е лесно като детска игра.

Колко ще струва Вашият нов интранет корпоративен портал?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33