SEO консултиране и уебсайт анализ

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Компанията

Застрахователното акционерско дружество Zurich в Австрия – част от глобално действащата Zurich Insurance Group Ltd – е една от десетте най-големи застрахователни компании в Австрия.

Zurich може да бъде намерен онлайн на класическия си уебсайт www.zurich.at, както и с портала за онлайн договори www.zurich-connect.at.

Задачата

Zurich вече разполага със силен онлайн маркетинг екип. Затова целта на този консултантски проект беше да се направи независим външен преглед на двете интернет представителства/уебсайтове. Акцентът беше поставен върху следните точки:

 • Идентифициране на възможните потенциали за оптимизация на отделни области на страницата
 • Идентифициране на проблеми с дублираното съдържание
 • Оценка на използването на социалните медии
 • Анализ на поведението на посетителите
 • Разглеждане на резултатите от оптимизацията за търсачки в Google
 • Анализ на оптимизацията за търсачки (SEO) на най-силните конкуренти.

Решението

 • Начален семинар за определяне на фокуса
 • Индивидуално измерване на обхвата на търсачките въз основа на предварително зададен набор от ключови думи
 • Анализ на оптимизацията за търсачки (SEO) на отделните области на страницата (техническа оптимизация, дублирано съдържание, …)
 • Анализ на събраните данни за поведението на посетителите
 • Анализ на използваните социални медийни канали
 • Представяне на резултатите на заключителния семинар.

Резултати

По време на половиндневния встъпителен семинар бяха определени основните точки за последващите анализи и бяха дадени отговори на многобройни въпроси относно настоящите практики в областта на оптимизацията за търсачки.

Резултатите от последвалите анализи на двата уебсайта бяха обобщени в доклад от 70 страници, подготвен със съответните препоръки за действие и представен и обсъден на заключителен семинар.

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33