Висок клас решения за съхранение на данни

Висок клас решения за съхранение на данни

Високо рентабилни SAN и NAS решения за бизнеса от NetApp и IBM. Надеждни, гъвкави и максимално адаптирани за Вашите нужди. Нашите сторидж решения покачват производителността на Вашето ИТ - докато разходите намаляват.

Сторидж индивидуална концепция

Подходящият избор на сторидж система за Вашата ИТ инфраструктура: Нашите опитни ИТ специалисти анализират и оценяват фактори, като оразмеряване и скалируемост, адаптивност (гъвкавост), сигурност и надеждност при съхранението на данни (Business Continuity), достъпност (Cluster решения), производителност и разходна ефективност. Оптимизиране на хардуера и софтуера за работа със сторидж системата.

Сторидж внедряване

 

Нашите сертифицирани експерти в областта на съхранението и управлението на данни се грижат за оптималното конфигуриране на вашия сторидж - бързо, ефикасно и конкретно според нуждите Ви. Ние внедряваме професионално и надеждно, както сторидж решения за малки и средни фирми, така и комплексни клъстер сторидж конфигурации за големи предприятия, институции и държавни организации.

Надеждно съхранение и управление на данните

Професионална и цялостна ИТ услуга за Вашата сторидж система е от първостепенно значение. Затова нашите ИТ техници се грижат преди всичко за сигурността и достъпността на данните (редундантност с помощта на клъстер), Business Continuity (непрекъснатост на работата), ИТ сигурност, превантивен мониторинг, поддръжка и ъпгрейд, както и оптимизиране на производителността.

Сторидж системи от водещи световни производители

 

Storage / Netzwerkspeicher von NetappIBM Storage / Online Speicher

NetApp – гъвкавост и ефективност

С решенията за съхранение и управление на данни от NetApp нашите ИТ експерти Ви предоставят няколко предимства - сигурна инвестиция в бъдещето (скалируемост и адаптивност), сигурност и достъпност на данните, упростено и лесно управление, ниски разходи за поддръжка и висока производителност (поддръжка на Plug & Play Flash). Вливате мощ във Вашата ИТ инфраструктура: апликации и бази данни, сървърна и десктоп виртуализация, както и облачни технологии. Възможностите са големи. Хибридни SSD/HDD системи, кешинг от страна на сървъра и Flash Arrays оптимизират Вашата мрежа за съхранение на данни, както за специфични изисквания на дадени апликации, така и в споделена среда (shared storage).

IBM – ефективен и високопроизводителен

Всичко е възможно - корпоративен клас системи за съхранение и уравление на данни. IBM предоставя решения както за малкия и среден бизнес, така и силно скалируеми, високопроизводителни и надеждни системи за дата центрове в големи предприятия и организации. Технология от най-висок клас за по-добра ефективност, оптимизация на дисковите масиви и сигурност на данните.

Индивидуалност - за оптималното сторидж решение съобразено с Вашите нужди

Нашите ИТ специалисти безкомпромисно съобразяват Вашите изисквания съпоставени с разходите за да Ви предложат най-добрата разходна ефективност.

Поддържани технологии

Като доставчик на IBM Storwize дискови масиви свързваме качествени продукти с комплексни решения - от концепцията до внедряването. Това включва и професионална IBM Storwize поддръжка.

IBM Thin Provisioning: бизнес приложенията използват само толкова от наличното пространство за съхранение на данни, колкото наистина имат нужда, а не цялото такова което им е заделено. Ориентиран към минимизиране на разхода и оптимизиране на ресурсите, Thin Provisioning покачва значително ефективносстта  на системите за съхранение и управление на данни, позволявайки споделеното използване на пространството от много и различни потребители.

IBM Easy Tier има грижата за автоматичното и динамично разределение на данните върху Flash паметта, осигурявайки висока производителност за потребителя без да не налага предефинирането и поддържането на политики за управление на паметта.

IBM Flash Copy Funktion: технологията осигурява изключително бързото създаване на резервни копия на активните данни, което може да бъде използвано например за ускоряване на бекъп процесите. Допълнително, опционалната технология Remote-Mirroring предоставя възможност за създаването на резервни копия на отдалечени точки, гарантирайки надеждност и непрекъсваемост на работата в случай на бедствие (Disaster Recovery).

Като партньори на NetApp можем да Ви предложим широка гама продукти, допълнени с професионална концепция и внедряване. Дългогодишният ни опит и множеството успешни проекти с NetApp ни дава възможност да Ви предоставим и гарантираме компетентна поддръжка на най-високо ниво.

  • NetApp End-to-End Flash-Options: хибридни Flash/HDD системи, Server side Caching и Flash масиви - технологии, които оптимизират Вашата мрежа за съхранение на данни, както спрямо специфичните изисквания на дадени софтуерни приложения, така и за споделеното използване на пространстово (Shared Storage).
  • Интегрираната в Netapp технология за сигурност на данните предлага висока достъпност, бекъп, compliance и Disaster Recovery услуги директно в мрежата за данни (SAN). Това Ви дава възможността да замените голям брой допълнително внедрени услуги с такива, предоставени от една единствена платформа на NetApp.

Колко ще струва Вашето решение за съхранение на данни / Сторидж?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681