Висок клас решения за съхранение на данни

Високо рентабилни SAN и NAS решения за бизнеса от NetApp и IBM. Надеждни, гъвкави и максимално адаптирани за Вашите нужди. Нашите сторидж решения покачват производителността на Вашето ИТ – докато разходите намаляват.

Услуги

Сторидж индивидуална концепция

Подходящият избор на сторидж система за Вашата ИТ инфраструктура: Нашите опитни ИТ специалисти анализират и оценяват фактори като оразмеряване и скалируемост, адаптивност (гъвкавост), сигурност и надеждност при съхранението на данни (Business Continuity), достъпност (Cluster решения), производителност и разходна ефективност. Оптимизиране на хардуера и софтуера за работа със сторидж системата.

 

 

Сторидж внедряване

Нашите сертифицирани експерти в областта на съхранението и управлението на данни се грижат за оптималното конфигуриране на Вашия сторидж – бързо, ефикасно и конкретно според нуждите Ви. Ние внедряваме професионално и надеждно както сторидж решения за малки и средни фирми, така и комплексни клъстер сторидж конфигурации за големи предприятия, институции и държавни организации.

 

Надеждно съхранение и управление на данните

Професионална и цялостна ИТ услуга за Вашата сторидж система е от първостепенно значение. Затова нашите ИТ техници се грижат преди всичко за сигурността и достъпността на данните (редундантност с помощта на клъстер), Business Continuity (непрекъснатост на работата), ИТ сигурност, превантивен мониторинг, поддръжка и ъпгрейд, както и оптимизиране на производителността.

 

Индивидуалност - за оптималното сторидж решение съобразено с Вашите нужди

Нашите ИТ специалисти безкомпромисно съобразяват Вашите изисквания съпоставени с разходите, за да Ви предложат най-добрата разходна ефективност.

Сторидж системи от водещи световни производители

NetApp – гъвкавост и ефективност

С решенията за съхранение и управление на данни от NetApp нашите ИТ експерти Ви предоставят няколко предимства – сигурна инвестиция в бъдещето (скалируемост и адаптивност), сигурност и достъпност на данните, упростено и лесно управление, ниски разходи за поддръжка и висока производителност (поддръжка на Plug & Play Flash). Вливате мощ във Вашата ИТ инфраструктура: апликации и бази данни, сървърна и десктоп виртуализация, както и облачни технологии. Възможностите са големи. Хибридни SSD/HDD системи, кешинг от страна на сървъра и Flash Arrays оптимизират Вашата мрежа за съхранение на данни както за специфични изисквания на дадени апликации, така и в споделена среда (shared storage).

 

IBM – ефективен и високопроизводителен

Всичко е възможно – корпоративен клас системи за съхранение и уравление на данни. IBM предоставя решения както за малкия и среден бизнес, така и силно скалируеми, високопроизводителни и надеждни системи за дата центрове в големи предприятия и организации. Технология от най-висок клас за по-добра ефективност, оптимизация на дисковите масиви и сигурност на данните.

 

Nextcloud

Удобният контрол и високата производителност са характеристики на Nextcloud. Данните и комуникацията във Вашата компания са защитени, контролирани и наблюдавани. Nextcloud e сигурна и надеждна Open source платформа – хоствана от Вашата компания във Вашия личен облак. Модерен и лесен за използване уеб интерфейс. Работете от всяка една платформа, независимо дали сте в офиса или в движение. Ускорете процесите на работа, споделяне, комуникация и колаборация, дори извън границите на Вашия офис.
С Nextcloud имате достъп до файловете си и тези на Ваши колеги – навсякъде по всяко време – както offline, така и online.

Поддържани технологии

IBM Storwize

Като доставчик на IBM Storwize дискови масиви, свързваме качествени продукти с комплексни решения – от концепцията до внедряването. Това включва и професионална IBM Storwize поддръжка.

IBM Thin Provisioning: бизнес приложенията използват само толкова от наличното пространство за съхранение на данни, колкото наистина имат нужда, а не цялото такова, което им е заделено. Ориентиран към минимизиране на разхода и оптимизиране на ресурсите, Thin Provisioning покачва значително ефективносстта  на системите за съхранение и управление на данни, позволявайки споделеното използване на пространството от много и различни потребители.

IBM Easy Tier има грижата за автоматичното и динамично разределение на данните върху Flash паметта, осигурявайки висока производителност за потребителя без да се налага предефинирането и поддържането на политики за управление на паметта.

IBM Flash Copy Funktion: технологията осигурява изключително бързото създаване на резервни копия на активните данни, което може да бъде използвано например за ускоряване на бекъп процесите. Допълнително, опционалната технология Remote-Mirroring предоставя възможност за създаването на резервни копия на отдалечени точки, гарантирайки надеждност и непрекъсваемост на работата в случай на бедствие (Disaster Recovery).

NetApp

Като партньори на NetApp, можем да Ви предложим широка гама продукти, допълнени с професионална концепция и внедряване. Дългогодишният ни опит и множеството успешни проекти с NetApp ни дава възможност да Ви предоставим и гарантираме компетентна поддръжка на най-високо ниво.

  • NetApp End-to-End Flash-Options: хибридни Flash/HDD системи, Server side Caching и Flash масиви – технологии, които оптимизират Вашата мрежа за съхранение на данни както спрямо специфичните изисквания на дадени софтуерни приложения, така и за споделеното използване на пространстово (Shared Storage).
  • Интегрираната в Netapp технология за сигурност на данните предлага висока достъпност, бекъп, compliance и Disaster Recovery услуги директно в мрежата за данни (SAN). Това Ви дава възможността да замените голям брой допълнително внедрени услуги с такива, предоставени от една единствена платформа на NetApp.

 

Колко ще струва Вашето решение за съхранение на данни / Сторидж?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33