Разработка на софтуер

Съвременна разработка на софтуер с Java & Microsoft.NET. Нашият екип от програмисти работи, за да Ви предостави най-добрите индивидуални решения за Вашия бизнес – безкомпромисно ориентирани към Вашите изисквания.

Услуги

Консултиране на софтуерната разработка

Консултацията преди началото на всеки един проект, свързан с разработка на софтуер, е ключов етап, който ни помага да покрием изцяло всички Ваши технически и финансови изисквания.
 

Управление на проекти & документация

Разработката на софтуер е комплексен и цялостен процес. Нашите програмисти поемат грижата за активното управление във всички фази на проекта, както и съпътстващата документация.
 

Софтуер по поръчка

Съвременен софтуер създаден с Java & Microsoft.NET – стриктно съобразен с Вашите цели и нужди. Защото ние се грижим бизнесът Ви да остане на върха!
 

Разработка на софтуер – независим от платформата

Независим от платформата софтуер с помощта на Java & Microsoft.Net – уеб приложения (J2EE, Java Server Pages, Open CMS, Apache Tomcat, ASP.NET, AJAX), мобилни устройства, Windows, MacOS & Linux. Безкрайна свобода – нови идеи!
 

Разширение & интеграция

Нашите програмисти доразработват и разширяват  настоящите Ви софтуерни решения и ИТ инфраструктура –  като например базирани на Microsoft Server решения (CRM, Sharepoint и др.) & Office – като също така интегрират Вашия съществуващ вече софтуер в новите приложения.
 

Потребителски интерфейс, Usability, Тестове & Q&A

За нашите програмисти и софтуерни разработчици лесната и ефективна работа с нашите софтуерни продукти е много важен критерии . Екипът ни от ИТ специалисти гарантира високото качество на предоставените от нас решения.
 

Ново поколение обектно-ориентирано програмиране с доказани платформи

Софтуерна разработка с Java – спестете разходи за лицензи (OpenSource) и получете повече гъвкавост, ефективност и сигурност. Microsoft.NET– възползвайте се от широката адаптивност и безпроблемна интеграция в действащи MicrosoftIT инфраструктури. Нашият опитен екип от програмисти Ви помага да пестите време и пари при разработката на софтуер, помагайки Ви да оптимизирате бизнес процесите си и да получите необходимата възвръщаемост на инвестициите си.

Софтуерна разработка с модерни технологии

.NET консултиране & софтуерна разработка

Ние сме винаги в крак с последните иновативни технологични решения. Така можем да Ви гарантираме постоянно високо качество и цялостни услуги в софтуерната разработка с Microsoft .NET.

Java консултиране & разработка

Нашата мисия е да работим за Вашия успех. Предлагаме Ви цялостно развитие и управление на проект в областта на Java програмирането – от консултиране и програмиране до внедряване.

Разработка на софтуер с Python

Нашите цялостно завършени проекти с Python помагат на Вашия бизнес да върви напред. Гарантирано!

Програмиране с PHP

Консултирането и разработката на софтуер с PHP представляват за нас стандарт за качество в много наши успешни проекти. Ние работим за Вашия успех, а Вие може да се концентрирате върху Вашия бизнес.

Колко ще струва Вашата софтуерна разработка?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33