Изработка на мобилни приложения

Изработка на мобилни приложения

Цялостни решения в областта на изработката на мобилни приложения. Развлекателни и бизнес приложения за всички широко разпространени мобилни устройства и платформи. Нашият екип от програмисти възприема разработката на мобилни приложения, като цялостен процес целящ максимални ползи за клиентите ни. Гарантираме Ви качество!

Консултиране & Концепция

Качествената разработка на мобилни приложения започва с правилното консултиране. Защото най-добрите мобилни решения са толкова индивидуални колкото индивидуални са Вашите изисквания и бюджет. Резултатът е: функционално премислена, логическа и технически издържана разработка на мобилни приложения.

Дизайн (UI)

Актуален и модерен графичен дизайн на Вашето мобилно приложение – за нашия екип от  UX/UI-софтуерни разработчици това е комбинация от Usability, Responsiveness и ясно визуално присъствие. 

Програмиране

Съобразена с най-новите технологии и иновации в областта разработка на мобилни приложения – от висококвалифициран и опитен екип от програмисти. Добре направеното мобилно приложение работи безпроблемно и надеждно на всички устройства и платформи, независимо дали iOS, Android или Windows. 

Интеграция на данни & устройства

Съвременната разработка на мобилни приложения включва интеграцията на съществуващи вече данни и устройства. Синхронизацията с клиентски бази данни, CRM системи, системи за навигация, както и Ad-Networks (Реклама&Маркетинг) е адаптивна и лесна. Превърнете например мобилното устройство в четец на баркодове за складови системи. Възможностите са неограничени.

Тестване & внедряване

 

Нашият екип от експерти Ви предлага цялостна услуга в областта на софтуерната разработка на мобилни приложения. Това включва както прецизно тестване на функционалните изисквания и сигурността, така и внедряване на Вашите нови мобилни решения.

Следпродажбено обслужване

За да Ви гарантираме винаги високо качество, нашите услуги включват поддръжката на вече внедрените в експлоатация iOS, Android & Windows приложения, както и при нужда допълнителни адаптации и разширения на съдържанието и функционалностите на апликацията.

Поддържани мобилни платформи и устройства

Ново поколение разработка на мобилни приложения в София – защото за нас ефективността и надеждността на нашите мобилни решения е изключително важна – за всички мобилни платформи и устройства. 

Разработка на мобилни приложения за AndroidРазработка на мобилни приложения: Windows Phone & Tab ProgrammierungРазработка на мобилни приложения: IOS програмиране

Най-добрият мобилен софтуер – безкомпромисно оптимизиран и естетически изпипан

Mobile App Entwicklung
Mobile Unfallerfassung
Fussball App
Immodex App
App Austria Glass Recycling
App KEM
App KEM
Hahnenkamm-Rennen App
Hahnenkamm-Rennen App

Мобилни бизнес приложения

Въображението не познава граници: организирайте по-ефективно бизнес процесите и комуникацията. Впечатлете клиентите си, продавайте онлайн и печелете повече – лесно и автоматизирано. Нашата бизнес ориентирана разработка на мобилни приложения предлага решения, като системи за управление на времето и достъпа, системи за разпределяне на задачите, системи за събиране и анализ на данни, GPS проследяване, онлайн магазини и аукциони, и много други.

Развлекателни приложения

Бъдете винаги в крак с времето! Печелете нови клиенти и впечатлете настоящи такива с помощта на развлекателни мобилни приложения. Нашите експерти имат богат опит в цялостната концепция, дизайн и  разработка на мобилни игри, спортно-развлекателни платформи и социални приложения. Разработка на софтуер на най-високо ниво!

Технологии - изработка на мобилни приложения

Нашaта разработка на мобилни приложения за Android включва използването на последно поколение технологии, гарантирайки цялостна и безпроблемна интеграция на Вашите проекти. Като стратегически Android консултанти предлагаме всичко за успеха на Вашето приложение – концепция и дизайн, програмиране, внедряване и поддръжка. За Вашия упех!

Ние поемаме грижата за Вас свързана с цялостното изпълнение на Вашето ново Windows мобилно приложение – от консултиране, дизайн и тест до внедряване.

Нашият опитен екип от програмисти и консултанти е неотлъчно до Вас по време на изпълнението на Вашия проект – от първоначалната концепция, през дизайна до същественото програмиране, тестване и внедряване на Вашето iOS приложение. Вашите ползи са в основата на нашия успех!

Колко ще струва разработката на Вашето мобилно приложение?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681