Linux сървър

Ново поколение Linux Websever от Ubuntu, Debian, Centos, SUSE & Red Hat: повече производителност, стабилност и сигурност на сървъра при по-малко разходи. Към това прибавяме и нашата професионална и цялостна ИТ услуга – бързо и изгодно.

Услуги

Концепция и анализ на Linux сървър

Вашите изисквания са приоритет за нас. Нашите ИТ експерти планират точните Linux конфигурации за Вас (сървър / уеб сървър системи). Анализът на действащите Linux системи също е кючов елемент – за да извлечете повече от Вашата ИТ инфраструктура.

 

Инсталация & Конфигурация на Linux сървъри

Ние инсталираме и конфигурираме Вашите Linux сървъри прецизно – независимо дали са Ubuntu, Debian, Centos, SUSE или Red Hat. Всички изисквания в областите Client, Server & embedded System биват оптимално удоволетворени.

 

Linux сървър – Поддръжка

За да бъде Вашата фирма винаги на топ ниво: нашите комплексни услуги в поддръжката включват менажиране на пачовете, бекъп, Disaster Recovery Solutions (непрекъсваемост на бизнеса) и сигурност.

 

ITSM управление на сървъра

Нашите сертифицирани ИТ специалисти се грижат и управляват Вашите ИТ сървизи, базирани на Linux (ITSM), отговорно и професионално според ITIL стандартите.

 

Linux сървър – сигурност

Сигурността на сървърите е от първостепенно значение. Затова ние се грижим и управляваме политиките за сигурност на Вашите сървъри всеобхватно – внедряване на защитна стена, решения за антиспам и антивирус, бекъп системи, Disaster Recovery планове и т.н.
 

Висока достъпност

За да са винаги достъпни Вашите ИТ услуги, хоствани на Linux сървъри, внедряваме софтуер като DRBD, Heartbeat и Pacemaker. За да сте спокойни за Вашия бизнес.

 

Linux – Виртуализация

Увеличете ефикасността и понижете разходите – с помощта на Linux технологиите за виртуализация като KVM (Kernel Based Virtual Machnine) и RHEV (Red Hat Enterprise Virtualization).

Системи бази данни & Сторидж

Ефективно съхранение и управление на данните: Вашият сторидж, базиран на Linux, може да работи както като iSCSI Target, така и като NFS/SAMBA дисков масив. Ние планираме и конфигурираме също така и системи от бази данни върху Linux, като подготвяваме за Вас необходимите за това интерфейси.

 

Уеб приложения / Loadbalancer

Работете още по-ефективно. Ние оптимизираме Вашите уеб приложения с помощта на Apache, Ngix и Tomcat.

Мощните сървъри се нуждаят от най-добрите Linux платформи. Ние използваме следните сървърни Linux дистрибуции:

По-ниски разходи и по-висока производителност - с Linux сървъри.

С Linux отпадат еднократни и настоящи лицензионни разходи. Вашият бизнес може да се възползва максимално от висока производителност, стабилност и сигурност на Linux сървър.

Нашите сървърни Linux технологии

Red Hat сървър

Без значение коя версия на Redhat – ние се грижим за инсталацията и цялостната Redhat поддръжка. За да можете да работите оптимално с Вашия Linux сървър – дългосрочно и устойчиво.

Debian сървър

Нашите специалисти за Linux Debian Server Ви предлагат цялостна услуга – от концепцията до внедряването на сървъра и поддръжката.

CentOS инсталация и поддръжка

За да може Вашият Linux сървър дългосрочно да бъде максимално продуктивен, ние изцяло поемаме инсталацията, постоянната грижа и проактивен мониторинг. Естествено това включа и CentOS.

Ubuntu сървър

Нашите Linux експерти са отлично запознати с Ubuntu, като се грижат за настройката, поддръжката и много повече. За да можете Вие да се концентрирате изцяло върху Вашия бизнес.

SuSe Linux сървър

Вашият SuSe сървър е в най-добрите ръце при нас. Полагаме възможно най-добрата основа още при внедряването и Ви предлагаме най-добрата и отговорна поддръжка на SuSe. Гарантирано от Iphos IT Solutions.

Колко ще струва Вашият Linux сървър?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33