Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server

Exchange Server – корпоративен мейл сървър който може много: управление на email, календари, контакти, задачи, сътрудничество и споделяне. Работете по-интелигентно с имейл от бизнес клас в офиса, от мобилното устройство или което и да е място с интернет (уеб). Нашите сертифицирани Exchange специалисти инсталират, мигрират и поддържат Вашата Exchange инфраструктура. За повече сигурност, производителност и контрол.

Концепция и внедряване

Ние оптимизираме Вашия Exchange мейл сървър безкомпромисно според нуждите на Вашата фирма: както икономически така и технически - от коцепцията до внедряването - цялостна услуга (архитектура, хардуер, лицензи, инсталация и внедряване на Exchange Server & Office 365). За да изпитате насладата от бизнес клас имейл.

Спам, сигурност и достъп

За нас сигурността на Вашата служебна информация е приоритет. Нашите ИТ специалисти залагат на най-ново поколение антиспам и антивирус продукти за защита на Вашия имейл-поток (сървър). Ние Ви помагаме и се грижим за контрола на достъпа до информация, и защита от изтичане на данни (DLP). 

Надеждност и достъпност

Винаги достъпни услуги. Вашият Microsoft Exchange Server / мейл сървър и информацията на него трябва да бъдат винаги на разположение. Затова нашите ИТ експерти се грижат за бекъп стратегията и Desaster Recovery на имейли и данни с помощта на високонадеждни Exchange Clusters структури.

Поддръжка, upgrade и миграция

Нашите ИТ специалисти поемат поддръжката на Вашия Exchange Server и свързаните с него клиентски апликации, извършват мигриране и ъпгрейд, както и импортиране/експортиране на данни от него. За максимална ефективност на бизнеса Ви.

End-User Support


Като част от договора за поддръжка ние се грижим и за поддръжката на крайния потребител на имейл услугите (Вашите служители). Експертно обслужване от високо ниво - без загуба на време, за минимално прекъсване на работния процес.

 

Мониторинг и производителност

Висока ефективност на разходите: Ние оптимизираме Вашия Exchange Server (мейл сървър) въз основа на подробен анализ на Вашата ИТ инфраструктура и изисквания. Проактивен мониторинг и автоматична система за информиране при технически проблем гарантират непрекъсваемостта на услугата и спестяват разходи. 

Като Microsoft Partner (Gold Certified) ние внедряваме, поддържаме и мигрираме Exchange Server компетентно и надеждно.

 

Microsoft Exchange Server, Mailserver vom Microsoft Gold Certified Partner

Exchange Server: по-интелигентен имейл от всяко място

С Exchange Server корпоративен клас имейл услуги, pаботите по-продуктивно от всякога. Най-новото поколение мейл сървър Ви дава възможност да постигнете повече: от сигурна работа с имейли, календари и задачи, до архивиране, защита и съответствие на информацията. Постигнете по-добро сътрудничество и споделяне чрез интеграция в SharePoint и Skype for Business. Работете интелигентно от всяко място.  

По-сигурен имейл на собствени сървъри


Вашата бизнес комуникация и чувствителна информация трябва да бъдат защитени. Exchange Server предлага най-съвременни функции и рутини, които предпазват бизнеса Ви от атаки и изтичане на информация (DLP). Поддържайте високо ниво на поверителност на своите служебни имейли, като същевременно запазвате нужния контрол - забележително лесно. 

Колко ще струва Вашият Microsoft Exchange Server?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681