Кариера в Iphos IT Solutions

Кариера в Iphos IT Solutions

Висококачествени софтуерни продукти и професионални IT услуги - Вашият шанс за професионално развитие в успешна интернационална компания. Тук можете да намерите актуални предложения за работа в нашия регионален офис в България.

Актуални обяви

Системен Администратор

от 30 ч./седмица, на трудов или граждански договор
Месторабота: София

Виж обявата

Предимства за нашите служители

 

 

Гъвкаво време

 

Home Office

 

 

Удобен транспорт

 

 

Служебен телефон

 

 

Осигуровки

 

Активно участие

 

 

Комисионни

 

Teambuilding

 

 

Интернет

 

Плодове & кафе

 

 

Професионализъм

 

Сплотен екип

 

 

Интернационалност

 

Отворени кандидатури


Дори и в случаите когато нямаме актуални обявени позиции за работа ще се радваме, ако проявите инициативност и кандидатствате, представяйки ни Вашите качества и умения. Изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на career@iphos.bg. Вашата кандидатура ще бъде взета предвид при отваряне на нови позиции в нашата компания. 

Мнения на служители (Kunu)


Като отговорен ИТ партньор, който предоставя на своите клиенти устойчиви и ефективни ИТ услуги и решения, ние залагаме на взаимно уважение и доверие, както към нашите клиенти така и към отделните личности в екипа. Горди сме с нашия интернационално топ позициониран екип от професионалисти. Вижте мненията за нас в kunu.

stars 4,36/5

Да работиш в Iphos


"За да можем да предложим на нашите клиенти възможно най-добрите решения в областите ИТ инфраструктура и софтуерна разработка, за мен като основател на фирмата, в основата на успеха стоят нашите всеотдайни и талантливи служители. Затова ние винаги се стремим и правим всичко възможно за да ги подкрепяме и поощряваме в тяхното развитие."
 
Ing. Christoph Wendl (CEO, Iphos IT Solutions)

Контакт за кандидатстване

Изпращайте Вашите кандидатури на посочения
E-Mail адрес.

career@iphos.bg