История & Мисия – Iphos IT Solutions

История & Мисия – Iphos IT Solutions

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

История

През 1998 г. във Виена са поставени основите на един успех: основана е Iphos IT Solutions GmbH. Основната дейност на компанията през първите години от създаването ѝ е концепция и разработка на софтуер и уеб приложения.

През 2011 г. Iphos предприема експанзия в България, създавайки аутсорсинг подразделение в София, което обслужва в началото предимно западноевропейския пазар.

Благодарение на успешната съвместна работа на ИТ експертите от България и Австрия ние вече сме горди да отговорим адекватно на изискванията и нуждите и на бизнеса в България, предоставяйки на нашите клиенти само висококачествени услуги в областите ИТ-Поддръжка/IT/ITSM, Разработка на софтуер и Уеб решения.

Днес, Iphos IT е една модерна международна ИТ компания, с висококвалифициран персонал говорещ свободно немски, български и английски, стотици проекти зад гърба си и визия за качество и професионализъм - такова, каквото всеки бизнес заслужава.

Мисия

Философията на Iphos IT Solutions обединява високия професионализъм и грижа за клиента, стандарт и начин на мислене в западна Европа, с интелекта и уменията на българските ИТ специалисти.

Нашата цел е да предложим на бизнеса в България висококачествени и цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб, целящи достигането на необходимата възвращаемост на напревените инвестиции (ROI). Ние предлагаме надеждност и високи нива на обслужване (SLAs), като стоим отговорно зад всяка една дума дадена от нас. Нашите ИТ специалисти са високо квалифицирани и с богат опит зад гърба си.

Iphos се възприема като стратегически и отговорен партньор, чието задължение е да оптимизира използваемостта на ИТ бюджетите, да направи ИТ инфраструктурата предсказуема, по-ефикасна и по-ефективна, да гарантира надеждни и устойчиви във времето ИТ услуги.

Защото е възможно!

Нуждаете се от надеждно ИТ решение? Свържете се с нас!