Поддръжка на Office 365 - вашият дигитален офис

С услугите на Office 365 пред вас се откриват неограничени възможности за създаване, общуване и колаборация с вашите колеги и партньори. Осъществете идеите си и ги споделяйте ги с екипа си, независимо къде се намирате. Нашите специалисти мигрират, внедряват, осигуряват и поддържат вашия Office 365, за да осигурят вашата безпроблемна работа. Вашият дигитален офис – винаги с вас, по всяко време. С поддръжката от Iphos IT Solutions може да сте сигурни, че данните ви са защитени, а вие сте в сигурни ръце.

Бърза и сигурна поддръжка на Office 365
Гарантирано качество
Топ ИТ специалисти
Изпратете запитване още сега!

Office 365 – дигиталното място за сътрудничество за Вас и Вашия бизнес

Услугите ни накратко:

Планиране и внедряване на Office 365 в съществуващата ви ИТ инфраструктура

Миграция и конфигурация на вашите данни

Бекъп и архивиране на вашите данни и файлове

Поддръжка на вашия Office 365

Допълнителна информация & услуги

Nextcloud

Повече за споделянето на файлове.

Сигурност и надеждност за вас и вашия бизнес

Планиране и внедряване на Office 365

Нашите ИТ специалисти анализират вашата ИТ инфраструктура и планират внимателно стратегия за внедряване, така че да осигурят бърза и сигурна миграция към облака, която ще отговаря на вашите изисквания. Нaшата цел е да ви гарантираме безпроблемна работа, затова ИТ експертите на Iphos IT Solutions внедрявят Office 365 съгласно най-добрите практики – бързо, ефективно и надеждно. Така ви гарантираме безпрепядствено внедряване и непрекъсваемост на бизнеса.

Миграция и конфигурация

Експертите от Iphos IT Solutions се грижат за безпроблемната миграция и конфигурация на данните ви към Office 365. Ние внимателно избираме най-добрите практики за миграция на вашите потребителски имейли, календари и контакти, спрямо спецификите на вашата ИТ инфраструктура. След като мигрираме всичките ви данни, нашите ИТ специалисти конфигурират вашия Office 365, така че да отговарят на нуждите и изискванията на вашия бизнес. Защото вашият успех е нашата цел.

Бекъп

Microsoft предоставя широк набор от ефективни услуги за колаборация и създаване с Office 365, но цялостното архивиране на данните ви е ваша отговорност. Тук идва Iphos IT Solutions. Нашите ИТ специалисти консултират, проектират, имплементират и поддържат бекъп системата на вашия Office 365, така че да имате достъп до данните си по всяко време, независимо от обстоятелствата. Данните ви са в сигурни ръце с нас.

Поддръжка

Като ваш надежден ИТ партньор ние целим безпрепядствена и успешна работа на бизнеса ви. Затова поемаме поддръжката на вашия Office 365. Microsoft непрекъснато добавя нови функции към приложенията на Office 365 с цел да обогатят потребителското преживяване. След като интегрираме и конфигурираме вашия Office 365 спрямо нуждите ви, ние ще се погрижим той да бъде винаги актуален и да функционира безпроблемно. Нашите ИТ специалисти са на ваше разположение винаги, когато имате нужда, докато вие работите над успеха си.

Колко ще струва вашата Office 365 поддръжка?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция, както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33