Тарифен калкулатор / Онлайн калкулатор

Кредитни калкулатори, калкулатори за застраховки, калкулатори за ипотеки, калкулатори на цени и други – онлайн калкулаторите увеличават прозрачността и печелят клиенти. Ние Ви предлагаме цялостна услуга, свързана с изработката и внедряването на индивидулизирани тарифни калкулатори – ефективно, бързо и изгодно.

Услуги

Консултиране, концепция и дизайн

Всички наши ИТ услуги неизменно включват изчерпателна комуникация с клиента, като по този начин се стараем да Ви помогнем в изграждането на ясна концепция и цели – гарантирайки успеха още от първата стъпка. Ние изработваме Вашия нов тарифен калкулатор изцяло съобразено с Вашите изисквания. Функционален, визуално атрактивен и лесен за работа.

Изработка на онлайн калкулатор

Нашите софтуерни програмисти  изработват модерни тарифни калкулатори, внедрявайки само най-съвременни и надеждни технологии. Максимален комфорт за потребителя и високо качество и надеждност на крайния продукт. Опитен екип от ИТ специалисти – гарант за успех.

Внедряване на тарифен калкулатор

В зависимост от Вашето желание ние интегрираме Вашия тарифен калкулатор както в корпоративната Ви мрежа, така и на съществуващи вече онлайн уеб сайтове. Автоматизирана проверка на съдържанието и неограничено индивидуализиране на критериите за изчисляване (като например материали, цени, тарифи и др.).

 

Тестове, Usability & Responsivness

Вашият нов модерен тарифен калкулатор преминава стриктни проверки за качество – обстойно тестване, responsive дизайн и удобство на работа. Оптимизиран да бъде полезен както за Вас, така и за Вашите клиенти. Достъпен от всякъде, независимо от платформата –компютър или мобилно устройство.

Тарифен калкулатор – създаден да продава

Да информира и продава е основната цел на тарифния калкулатор. Затова нашите разработчици внедряват функционалност за извършване на онлайн покупки директно от Вашия уеб сайт. Импортиране / Експортиране на данните от Вашите действащи ERP / CRM системи и бази данни, директно принтиране или изпращане на оферти по имейл и др.

Анализ на данните от тарифния калкулатор

Данни на клиенти, предпочитания на продукти и услуги, процент сключени сделки и много други – сортирана и ценна информация за отдел продажби и маркетинг.  Изработените от нас тарифни калкулатори са съобразени с интересите на Вашия бизнеса, предоставяйки Ви възможност за неограничена селективност и анализ на данните.

 

Иновативни решения за модерни тарифни калкулатори

Тарифен калкулатор в Интернет

Лесна и удобна работа от всяка точка и устройство. Независимо дали от компютър или мобилен телефон – нашите онлай тарифни калкулатори предлагат неповторим комфорт, предоствавяйки възможност на Вашите клиенти лесно и сигурно да поръчат това, което им трябва. Ние предлагаме автоматизирано интегриране на заявки и поръчки в действащи ERP / CRM ситеми, изпращане на имейли, принтиране или архивиране в бази данни и други. Удобно за клиентите, удобно и за Вас.

 

 

 

 

Тарифен калкулатор в локалната мрежа

По-голяма ефективност и по-ниски разходи за отдел продажби – бързо, удобно и надеждно. С помощта на интегриран онлайн калкулатор в корпоративната мрежа и вътрешните ИТ услуги (Интранет / Екстранет) Вашите служители могат бързо и лесно да калкулират цени и разходи. Възползвайте се от автоматична интеграция с действащи ERP / CMR системи, бази данни, изпращане на имейли, принтиране на оферти и съхранение във вътрешната мрежа.  Намалете времето за изготвяне на оферти и поръчки, като се фокусирате изцяло върху клиента и успешната сделка.

 

Колко ще струва Вашия нов Тарифен калкулатор?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33