Контакти

Не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон. Наш ИТ експерт ще се отзове възможно най-бързо на Вашето запитване.

 

+359 (2) 44 10 681

Споделете ни Вашите идеи и въпроси, а ние ще Ви предоставим модерни и цялостни решения в областите ИТ инфраструктура (Компютри / ИТ / ITSM поддръжка), софтуерна и уеб разработка.

 

office@iphos.bg

Iphos IT Solutions
бул. Цар Борис III 168
(Бизнес център Андромеда)
ет.3, офис 33
1618 София

 

Google Maps

Формуляр за връзка

Ново поле

ИТ поддръжка за клиенти.

Позвънете на Вашия персонален телефонен номер за връзка, който сте получили при сключване на договора за доставка на ИТ услуги / ИТ поддръжка. На Ваше разположение, до 24/7, е ИТ техник, който е запознат конкретно с Вашите ИТ услуги и ИТ инфраструктура. Винаги на разположение.

 

02 44 10 6xx

С помощта на нашия софтуер за отдалечен достъп и поддръжка Ви оказваме съдействие директно на Вашия десктоп. Свалете приложението от посочения линк под текста и нашите ИТ експерти ще се свържат с Вас. Директна връзка с Вашия компютър – бързо и ефикасно.

 

Отдалечен достъп (Download)

Създайте и приоритизирайте автоматично тикет (заявка) в нашата тикетинг система, като изпратите имейл с описание на проблема на Вашия индивидуален имейл адрес. Нашите служители ще обработят бързо Вашата заявка и ще се свържат с Вас.

 

вашата_фирма@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33