За Iphos IT Solutions


Доказана интернационална компания – за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

Доказана интернационална компания - Iphos IT Solutions

История

През 1998 г. във Виена са поставени основите на един успех: основана е Iphos IT Solutions. Основната дейност на компанията през първите години от създаването ѝ е концепция и разработка на софтуер и уеб приложения.

През 2011 г. Iphos предприема експанзия в България, създавайки аутсорсинг подразделение в София, което в началото обслужва предимно западноевропейския пазар.

Благодарение на успешната съвместна работа на ИТ експертите от България и Австрия ние вече сме горди да отговорим адекватно на изискванията и нуждите и на бизнеса в България, предоставяйки на нашите клиенти само висококачествени услуги в областите ИТ-Поддръжка/IT/ITSM, Разработка на софтуер и Уеб решения.

Днес, Iphos IT е една модерна международна ИТ компания с висококвалифициран персонал, говорещ свободно немски, български и английски, със стотици проекти зад гърба си и визия за качество и професионализъм – такова, каквото всеки бизнес заслужава.

Мисия

Философията на Iphos IT Solutions обединява високия професионализъм и грижа за клиента, стандарт и начин на мислене в западна Европа с интелекта и уменията на българските ИТ специалисти.

Нашата цел е да предложим на бизнеса в България висококачествени и цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб, целящи достигането на необходимата възвращаемост на направените инвестиции (ROI). Ние предлагаме надеждност и високи нива на обслужване (SLAs), като стоим отговорно зад всяка една дума, дадена от нас. Нашите ИТ специалисти са високо квалифицирани и с богат опит зад гърба си.

Iphos се възприема като стратегически и отговорен партньор, чието задължение е да оптимизира използваемостта на ИТ бюджетите, да направи ИТ инфраструктурата предсказуема, по-ефикасна и по-ефективна, да гарантира надеждни и устойчиви във времето ИТ услуги.

Защото е възможно!

Нуждаете се от надеждно ИТ решение? Свържете се с нас!

Tel: +359 (0)2 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33