Кариера в Iphos IT Solutions

Висококачествени софтуерни продукти и професионални IT услуги – Вашият шанс за професионално развитие в успешна интернационална компания. Тук можете да намерите актуални предложения за работа в нашия регионален офис в България.

 

Актуални обяви

Предимства за нашите служители

Гъвкаво време​

Home Office

 

Удобен транспорт

 

Служебен телефон

 

Осигуровки

Активно участие

 

Комисионни

Teambuilding

Интернет

Стая за отдих

Разрешени домашни любимци

Плодове & кафе

 

Професионализъм

Сплотен екип

 

Интернационалност

Отворени кандидатури

Дори и в случаите, когато нямаме актуални обявени позиции за работа, ще се радваме, ако проявите инициативност и кандидатствате, представяйки ни Вашите качества и умения. Изпратете Вашето CV и мотивационно писмо на career@iphos.bg. Вашата кандидатура ще бъде взета предвид при отваряне на нови позиции в нашата компания.

Мнения на служители (Kununu)

Като отговорен ИТ партньор, който предоставя на своите клиенти устойчиви и ефективни ИТ услуги и решения, ние залагаме на взаимно уважение и доверие както към нашите клиенти, така и към отделните личности в екипа. Горди сме с нашия интернационално топ позициониран екип от професионалисти. Вижте мненията за нас в Kununu.

Да работиш в Iphos

„За да можем да предложим на нашите клиенти възможно най-добрите решения в областите ИТ инфраструктура и софтуерна разработка, за мен като основател на фирмата, в основата на успеха стоят нашите всеотдайни и талантливи служители. Затова ние винаги се стремим и правим всичко възможно, за да ги подкрепяме и поощряваме в тяхното развитие.“

Ing. Christoph Wendl (CEO, Iphos IT Solutions)

 

Контакт за кандидатстване

Изпращайте Вашите кандидатури на посочения E-Mail адрес.

career@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33