Microsoft Exchange Server

Exchange Server – корпоративен мейл сървър, който може много: управление на email, календари, контакти, задачи, сътрудничество и споделяне. Работете по-интелигентно с имейл от бизнес клас в офиса, от мобилното устройство или което и да е място с интернет (уеб). Нашите сертифицирани Exchange специалисти инсталират, мигрират и поддържат Вашата Exchange инфраструктура. За повече сигурност, производителност и контрол.

Услуги

Концепция & внедряване

Ние оптимизираме Вашия Exchange мейл сървър безкомпромисно според нуждите на Вашата фирма: както икономически, така и технически – от коцепцията до внедряването – цялостна услуга (архитектура, хардуер, лицензи, инсталация и внедряване на Exchange Server & Office 365). За да изпитате насладата от бизнес клас имейл.

Спам, сигурност & достъп

За нас сигурността на Вашата служебна информация е приоритет. Нашите ИТ специалисти залагат на най-ново поколение антиспам и антивирус продукти за защита на Вашия имейл-поток (сървър). Ние Ви помагаме и се грижим за контрола на достъпа до информация, и защита от изтичане на данни (DLP). 

 

 

Надеждност & достъпност

Винаги достъпни услуги. Вашият Microsoft Exchange Server / мейл сървър и информацията на него трябва да бъдат винаги на разположение. Затова нашите ИТ експерти се грижат за бекъп стратегията и Disaster Recovery на имейли и данни с помощта на високонадеждни Exchange Clusters структури.

 

Поддръжка, upgrade & миграция

Нашите ИТ специалисти поемат поддръжката на Вашия Exchange Server и свързаните с него клиентски апликации, извършват мигриране и ъпгрейд, както и импортиране/експортиране на данни от него. За максимална ефективност на бизнеса Ви.

 

 

End-User Support

Като част от договора за поддръжка, ние се грижим и за поддръжката на крайния потребител на имейл услугите (Вашите служители). Експертно обслужване от високо ниво – без загуба на време, за минимално прекъсване на работния процес.

Мониторинг & производителност

Висока ефективност на разходите: Ние оптимизираме Вашия Exchange Server (мейл сървър) въз основа на подробен анализ на Вашата ИТ инфраструктура и изисквания. Проактивен мониторинг и автоматична система за информиране при технически проблем гарантират непрекъсваемостта на услугата и спестяват разходи. 

 

Като Microsoft Partner (Gold Certified) ние внедряваме, поддържаме и мигрираме Exchange Server компетентно и надеждно.

Сертифицирани експерти- гарант за Вашия успех.

Exchange Server: по-интелигентен имейл от всякъде

С Exchange Server корпоративен клас имейл услуги pаботите по-продуктивно от всякога. Най-новото поколение мейл сървър Ви дава възможност да постигнете повече: от сигурна работа с имейли, календари и задачи до архивиране, защита и съответствие на информацията. Постигнете по-добро сътрудничество и споделяне чрез интеграция в SharePoint и Skype for Business. Работете интелигентно от всякъде.

 

 

По-сигурен имейл на собствени сървъри

Вашата бизнес комуникация и чувствителна информация трябва да бъдат защитени. Exchange Server предлага най-съвременни функции и рутини, които предпазват бизнеса Ви от атаки и изтичане на информация (DLP). Поддържайте високо ниво на поверителност на своите служебни имейли, като същевременно запазвате нужния контрол – забележително лесно. 

 

Колко ще струва Вашият Microsoft Exchange Server?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33