Изработка на Онлайн магазини (Онлайн търговия)

Една модерна електронна търговия: пълен пакет услуги за Вашия успешен онлайн бизнес. Професионална изработка на онлайн магазини (електронни магазини) от екип с богат опит – бързо и изгодно.

Услуги

Онлайн магазин: Консултиране & концепция

Нашите специалисти в областта на интернет търговията и софтуерната разработка се грижат за Вашия успех от самото начало. Ние ще Ви предложим концепция и онлайн магазин, който е не само визуално актрактивен и технически оптимизиран, но също така е съобразен с целите и разходите Ви.

Дизайн & изработка на онлайн магазини

Ние изработваме нашите онлайн магазини съобразено както с вече утвърдените стандарти за електронна търговия, така и с актуалните и иновативни тенденции в бранша. Класически и тясно специализирани електронни магазини. Удобството за потребителя и за Вас, Responsive дизайн и пригодността за различни устройства са задължителен критерии за нас.

Управление на поръчки, плащане & доставка

Успешната електронна търговия премахва границите между потребителя и продукта. Ние гарантираме комфорт за Вас и Вашите клиенти, като внедряваме решения и технологии, които улесняват управлението на процесите от поръчката до доставката. Сигурност и неограничени методи за разплащане. Интеграция с логистични системи и др.

 

Oнлайн търгове и аукциони

Ние можем да Ви предложим решения за интегриране на онлайн търгове и наддавания в реално време във Вашия онлайн магазин. Висока достъпност и сигурност на Вашите услуги, гарантиращи Ви един надежден 24/7 бизнес, който не спи.

 

 

Интерфейси за партньори, продукти & логистика

Автоматизацията е ключът към успеха в съвременната онлайн търговия. Нашите специалисти изработват индивидуализирани интерфейси и автоматизирани процеси за достъп до бази данни на клиенти, партньори, продукти, доставчици и др.

 

 
 

SEO & SEM

Ние извършваме SEO / SEM оптимизация на онлайн магазини (електронни магазини) и провеждаме SEO обучение на служителите. Увеличете продажбите си с по-добри позиции в търсачките.

ИТ поддръжка на онлайн магазин

Предлагаме Ви цялостна поддръжка и управление на Вашия онлайн магазин. Грижим се за актуалността, сигурността и достъпността на уеб услугите, както и на поддържащата ги ИТ инфраструктура.

 

Бекъп & сигурност за електронен магазин

Екипът ни от ИТ специалисти поема грижата за бекъп на Вашия електронен магазин. Ние проектираме и внедряваме системи за сигурност, които да гарантират надеждната защита от онлайн атаки. За да сте винаги онлайн.

 

Импорт на съдържание & обучение на персонал

Често се налага импортирането на вече съществуващи данни за продукти и други в съдържанието на нов онлайн магазин. Нашите софтуерни разработчици проектират и изработват за Вас специални за целта интерфейси, които Ви спестяват време и пари, като автоматизират процесите за импорт на данни.

 

Защото ние правим повече - за Вас.

В лицето на Iphos IT Solutions ще откриете модерен и високо професионален доставчик на ИТ услуги,
който Ви дава повече, реализира проектите Ви по-бързо, по-надеждно и по-изгодно.

Иновативни технологии за успешен онлайн магазин

Технологии за онлайн магазини

Magento

Нашите консултанти и софтуерни разработчици в областта на електронната търговия Ви помагат с Вашия Magento базиран онлайн магазин – от интеграция до поддръжка на Magento. Защото ние винаги заставаме зад ефективните и надеждни решения.

Xt Commerce

Ефективният XT магазин е основата на Вашия успех. Използвайки нашите познания и дългогодишен опит в изработката на онлайн магазини / електронни магазини, ние Ви предлaгаме тази технология като оптимален избор за един разходно-ефективен и същевременно функционален онлайн магазин.

osCommerce

Нашите osCommerce експерти изработват за Вас перфектния онлайн магазин. Поемаме грижата за всички етапи на Вашия osCommerce проект – от хардуер и програмиране до разработка на шаблони и поддръжка на osCommerce. Гарантирано качество и професионализъм!

Колко ще струва изработката на Вашия онлайн магазин?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681
E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33