searchIT Logo

State-of-the-art Enterprise Search с searchit

Хаос от данни? С корпоративната търсачка searchit разботите по-продуктивно и разходно ефективно, а управлението на знания се превръща в детска игра.

Изработка на мобилни приложения

Цялостни решения в областта на изработката на мобилни приложения. Развлекателни и бизнес приложения за всички широко разпространени мобилни устройства и платформи. Нашият екип от програмисти възприема разработката на мобилни приложения като цялостен процес, целящ максимални ползи за клиентите ни. Гарантираме Ви качество!

Услуги

Консултиране & Концепция

Качествената разработка на мобилни приложения започва с правилното консултиране. Защото най-добрите мобилни решения са толкова индивидуални, колкото индивидуални са Вашите изисквания и бюджет. Резултатът е: функционално премислена, логическа и технически издържана разработка на мобилни приложения.

 

Дизайн (UI)

Актуален и модерен графичен дизайн на Вашето мобилно приложение – за нашия екип от UX/UI-софтуерни разработчици това е комбинация от Usability, Responsiveness и ясно визуално присъствие.

 

Програмиране

Съобразена с най-новите технологии и иновации в областта разработка на мобилни приложения – от висококвалифициран и опитен екип от програмисти. Добре направеното мобилно приложение работи безпроблемно и надеждно на всички устройства и платформи, независимо дали iOS, Android или Windows. 

 

Интеграция на данни & устройства

Съвременната разработка на мобилни приложения включва интеграцията на съществуващи вече данни и устройства. Синхронизацията с клиентски бази данни, CRM системи, системи за навигация, както и Ad-Networks (Реклама & Маркетинг) е адаптивна и лесна. Превърнете например мобилното устройство в четец на баркодове за складови системи. Възможностите са неограничени.

 

Тестване & внедряване

Нашият екип от експерти Ви предлага цялостна услуга в областта на софтуерната разработка на мобилни приложения. Това включва както прецизно тестване на функционалните изисквания и сигурността, така и внедряване на Вашите нови мобилни решения.

 

Следпродажбено обслужване

За да Ви гарантираме винаги високо качество, нашите услуги включват поддръжката на вече внедрените в експлоатация iOS, Android & Windows приложения, както и при нужда допълнителни адаптации и разширения на съдържанието и функционалностите на апликацията.

 

Поддържани мобилни платформи и устройства

Ново поколение разработка на мобилни приложения в София – защото за нас ефективността и надеждността на нашите мобилни решения е изключително важна – за всички мобилни платформи и устройства. 

Най-добрият мобилен софтуер – безкомпромисно оптимизиран и естетически изпипан

Мобилни бизнес приложения

Въображението не познава граници: организирайте по-ефективно бизнес процесите и комуникацията. Впечатлете клиентите си, продавайте онлайн и печелете повече – лесно и автоматизирано. Нашата бизнес ориентирана разработка на мобилни приложения предлага решения като системи за управление на времето и достъпа, системи за разпределяне на задачите, системи за събиране и анализ на данни, GPS проследяване, онлайн магазини и аукциони и много други.

Развлекателни приложения

Бъдете винаги в крак с времето! Печелете нови клиенти и впечатлете настоящи такива с помощта на развлекателни мобилни приложения. Нашите експерти имат богат опит в цялостната концепция, дизайн и разработка на мобилни игри, спортно-развлекателни платформи и социални приложения. Разработка на софтуер на най-високо ниво!

Технологии - изработка на мобилни приложения

Разработка на софтуер за Android

Нашaта разработка на мобилни приложения за Android включва използването на последно поколение технологии, гарантирайки цялостна и безпроблемна интеграция на Вашите проекти. Като стратегически Android консултанти, предлагаме всичко за успеха на Вашето приложение – концепция и дизайн, програмиране, внедряване и поддръжка. За Вашия упех!

Разработка на приложения за Windows Mobile

Ние поемаме грижата за Вас, свързана с цялостното изпълнение на Вашето ново Windows мобилно приложение – от консултиране, дизайн и тест до внедряване.

Разработка на приложения за iOS

Нашият опитен екип от програмисти и консултанти е неотлъчно до Вас по време на изпълнението на Вашия проект – от първоначалната концепция, през дизайна до същественото програмиране, тестване и внедряване на Вашето iOS приложение. Вашите ползи са в основата на нашия успех!

Колко ще струва разработката на Вашето мобилно приложение?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33