Виртуализация с Hyper-V, Xen, ESX, KVM, Proxmox

Нашите сетифицирани ИТ експерти виртуализират Вашата ИТ инфраструктура – по-ниски разходи при повече производителност, по-голяма надеждност и скалируемост. Нашите решения за виртуализация и консолидация на сървъри намаляват вероятността за грешки и улесняват управлението и поддръжката – за едно по-ефективно ИТ.

Услуги

Анализ и проектиране на виртуализация

Нашите ИТ експерти мигрират и виртуализират Вашите сървъри изключително прецизно. Резултатът е: оптимално оразмерени виртуални машини, които покачват ефективността – разходи, производителност, ресурси, скалируемост, надеждност, администриране и поддръжка биват оптимизирани с помощта на правилните решенията за виртуализация.

 

Внедряване на виртуализацията

Ние внедряваме съгласно най-добрите практики виртуалната среда във Вашата действаща ИТ инфраструктура – бързо, ефективно и надеждно. Залагаме на богат опит във виртуализирането на сървъри и десктопи, потребителски приложения и ресурси. Защото нашите ИТ услуги се базират на цялостност и устойчивост. 

 

Поддръжка & мониторинг

Нашите сертифицирани ИТ експерти се грижат за непрекъсваемостта на бизнеса Ви. Стратегическо планиране, превантивен мониторинг и поддръжка на Вашата виртуална ИТ инфраструктура – ние сме винаги до Вас. Виртуализация, такава, каквато я искате – разходно-ефективна и високо технологична – сигурност и устойчивост за бизнеса Ви.

 

Допълнителна информация & услуги

Платформи за виртуализация от ново поколение (Hyper-V, Xen, ESX & KVM) и високо ниво на обслужване - разходна ефективност и надеждност

Ново поколение ИТ услуги за виртуализация & сторидж

Тясната свързаност на платформите за виртуализация с лежащия в основата им централен сторидж е от ключово значение за безпроблемната и бърза работа на виртуалната ИТ инфраструктура. Нашите сторидж решения и конфигурации се основават на дългогодишен опит и са гарант за надеждност и оптимална използваемост на ресурсите.

Citrix XenServer - оптималното Open-Source решение за крайни потребители

Управлението на виртуална облачна, сървърна и десктоп ИТ инфраструктура е лесно като детска игра с Citrix. С помощта на XenServer можете да виртуализирате сложни и мащабни ИТ ресурси, като същевременно голяма част от управлението е автоматизирано: контролирайте ефективно ИТ процесите, като покачите гъстотата на виртуалните машини, опростите операциите към сториджа и внесете повече сигурност във виртуалните мрежи. Просто и лесно.

 

 

Microsoft Hyper-V - Виртуализация и облачни решения на корпоративно ниво

Покачете ефикасността и гъвкавостта на Вашaта ИТ инфраструктура с избора на технологията за виртуализация от Microsoft Hyper-V. Понижете разходите си чрез консолидиране на още повече Workload (оперативен софтуер и приложения) върху по-малко сървъри и чрез повишена гъвкавост и управление на ресурсите. Допълнително към класическите функции на виртуална платформа, Hyper-V Ви предлага още много функционалности и разходна ефективност в сферата на облачните решения.

 

 

Топ технологии за виртуални машини

Hyper-V конфигуриране и поддръжка

Нашите ИТ експерти в областта на виртуализацията Ви предлагат всички услуги, свързани с Hyper-V технологията – от инсталация и конфигуриране до цялостна поддръжка и бекъп на Hyper-V. Използвайте ресурсите си по-ефективно.

Xen Server

Холистичната поддръжка при виртуалните машини е основен принцип за нас. Това включва настройка на Xen, управление на Xen сървър, актуализации, поддръжка, бекъп и много други.

Vmware ESXi

Инсталираме Вашия ESXi, грижим се за архивирането на VMware, поддръжката на ESXi, както и за правилното лицензиране. И разбира се – за Вашите клиенти.

KVM: от настройката до поддръжката

Нашите KVM експерти се грижат за Вашата виртуална KVM машина. Така че бизнесът Ви да функционира безпроблемно.

Колко ще струва Вашата сървърна виртуализация?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди.

Свържете се с нас, споделете ни идеите си и ние ще Ви представим концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

Tel: +359 (2) 44 10 681

E-Mail: office@iphos.bg

Компанията

Доказана интернационална компания - за най-добрите ИТ решения. Цялостни услуги в областите Компютърна поддръжка / IT / ITSM, Разработка на софтуер и Уеб приложения. По-бързо, по-компетентно, по-изгодно.

ИТ Инфраструктура

Като системен интегратор, предлагаме цялостни услуги в сферата на администрирането и поддръжката на ИТ инфраструктура. ИТ Мениджмънт / ITSM, базиран на ITIL - компютърна поддръжка, мрежи, сървъри, Linux, Windows, Exchange и др.

Разработка на Софтуер

Изработка на инидивидуализирани софтуерни решения от опитни екипи в България и Австрия. Професионално отношение към клиента и високо качество на услугите. Изработка на десктоп и мобилни приложения, интерфейси, бази данни и др.

Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове & уеб приложения от най-високо ниво. Максимална разходна ефективност и качество. Уеб решения в областите интранет & екстранет, изработка на уеб сайтове, онлайн магазини & електронна търговия, тарифни калкулатори, SEO & SEM и др.

Iphos IT Solutions

+359 (0)2 44 10 681

 

1618 София, бул. Цар Борис III 168, Ет. 3, Офис 33