Изработка на Тарифен калкулатор / Онлайн калкулатор

Тарифен калкулатор / Онлайн калкулатор

Кредитни калкулатори, калкулатори за застраховки, калкулатори за ипотеки, калкулатори на цени и други – онлай калкулаторите увеличават прозрачността и печелят клиенти. Ние Ви предлагаме цялостна услуга свързана с изработката и внедряването на индивидулизирани тарифни калкулатори – ефективно, бързо и изгодно.

Консултиране, концепция и дизайн

Вички наши ИТ услуги неизменно включват изчерпателна комуникация с клиента, като по този начин се стараем да Ви помогнем в изграждането на ясна концепция и цели - гарантирайки успеха още от първата стъпка. Ние изработваме Вашия нов тарифен калкулатор изцяло съобразено с Вашите изисквания. Функционален, визуално атрактивен и лесен за работа.

Изработка на онлайн калкулатор

Нашите софтуерни програмисти  изработват модерни тарифни калкулатори внедрявайки само най-съвременни и надеждни технологии. Максимален комфорт за потребителя и високо качество и надеждност на крайния продукт. Опитен екип от ИТ специалисти – гарант за успех.

Внедряване на тарифен калкулатор

В зависимост от Вашето желание ние интегрираме Вашия тарифен калкулатор, както в корпоративната Ви мрежа, така и на съществуващи вече онлайн уеб сайтове. Автоматизирана проверка на съдържанието и неограничено индивидуализиране на критериите за изчисляване  (като например материали, цени, тарифи и др.).

Тестове, Usability & Responsivness

Вашият нов модерен тарифен калкулатор преминава стриктни проверки за качество – обстойно тестване, responsive дизайн и удобство на работа. Оптимизиран да бъде полезен, както за Вас така и за Вашите клиенти. Достъпен от всякъде, независимо от платформата –компютър или мобилно устройство.

Тарифен калкулатор - създаден да продава

Да информира и продава е основната цел на тарифния калкулатор. Затова нашите разработчици внедряват функционалност за извършване на онлайн покупки директно от Вашия уеб сайт. Импортиране / Експортиране на данните от Вашите действащи ERP / CRM систем и бази данни, директно принтиране или изпращане на оферти по имейл и др.

Анализ на данните от тарифния калкулатор

Данни на клиенти, предпочитания на продукти и  услуги, процент сключени сделки и много други – сортирана и ценна информация за отдел продажби и маркетинг.  Изработените от нас тарифни калкулатори са съобразени с интересите на Вашия бизнеса, предоставяйки Ви възможност за неограничена селективност  и анализ на данните.

Иновативни решения за модерни тарифни калкулатори

Uniqa онлайн калкулатор
Uniqa онлайн тарифен калкулатор
Uniqa тарифен калкулатор
Uniqa тарифен калкулатор за застраховки
Uniqa тарифен калкулатор онлайн
Helvetia тарифен калкулатор
Helvetia онлайн тарифен калкулатор
Helvetia онлайн калкулатор
Roland Rechtsschutz тарифен калкулатор
Roland Rechtsschutz тарифен калкулатор онлайн
Roland Rechtsschutz тарифен калкулатор
Allianz онлайн калкулатор тарифи
Allianz уеб калкулатор на тарифи

Тарифен калкулатор в Интернет

Лесна и удобна работа от всяка точка и устройство. Независимо дали от компютър или мобилен телефон – нашите онлай тарифни калкулатори предлагат неповторим комфорт, предоствавяйки възможност на Вашите клиенти лесно и сигурно да поръчат това което им трябва. Ние предлагаме автоматизирано интегриране на заявки и поръчки в действащи ERP / CRM ситеми, изпращане на имейли, принтиране или архивиране в бази данни и други. Удобно за клиентите, удобно и за Вас.

Тарифен калкулатор в локалната мрежа

По-голяма ефективност и по-ниски разходи за отдел продажби – бързо, удобно и надеждно. С помощта на интегриран онлайн калкулатор в корпоративната мрежа и вътрешните ИТ услуги (Интранет / Екстранет) Вашите служители могат бързо и лесно да калкулират цени и разходи. Възползвайте се от автоматична интеграция с действащи ERP / CMR системи, бази данни, изпращане на имейли, принтиране на оферти и съхранение във вътрешната мрежа.  Намалете Времето за изготвяне на оферти и поръчки, като се фокусирайте изцяло върху клиента и успешната сделка.

Колко ще струва Вашия нов Тарифен калкулатор?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681