Изработка на Онлайн магазини (Онлайн търговия)

Изработка на Онлайн магазини (Онлайн търговия)

Една модерна електронна търговия: пълен пакет услуги за Вашия успешен онлайн бизнес. Професионална изработка на онлайн магазини (електронни магазини) от екип с богат опит – бързо и изгодно.

Онлайн магазин: Консултиране и концепция

Нашите специалисти в областта на интернет търговията и софтуерната разработка се грижат за Вашия успех от самото начало. Ние ще Ви предложим коцепция и онлайн магазин, който е не само визуално актрактивен и технически оптимизиран, но също така е съобразен с целите и разходите Ви.

Дизайн и изработка на онлайн магазини

Ние изработваме нашите онлайн магазини съобразено, както с вече утвърдените стандарти за електронна търговия, така и с актуалните и иновативни тенденции в бранша. Класически и тясно специализирани електронни магазини. Удобството за потребителя и за Вас, Responsive дизайн и пригодността за различни устройства са задължителен критерии за нас.

Управление на поръчки, плащане и доставка

Успешната електронна търговия премахва границите между потребителя и продукта. Ние гарантираме комфорт за Вас и Вашите клиенти, като внедряваме решения и технологии, които улесняват управлението на процесите от поръчката до доставката. Сигурност и неограничени методи за разплащане. Интеграция с логистични системи и др.

Oнлайн търгове и аукциони


Ние можем да Ви предложим решения за интегриране на онлайн търгове и наддавания в реално време във Вашия онлайн магазин. Висока достъпност и сигурност на Вашите услуги, гарантиращи Ви един надежден 24/7 бизнес, който не спи.

Интерфейси за партньори, продукти и логистика

Автоматизацията е ключът към успеха в съвременната онлайн търговия. Нашите специалисти изработват индивидуализирани интерфейси и автоматизирани процеси за достъп до бази данни на клиенти, партньори, продукти, доставчици и др.

SEO & SEM


Ние извършваме SEO / SEM оптимизация на онлайн магазини (електронни магазини) и провеждаме SEO обучение на служителите. Увеличете продажбите си с по-добри позиции в търсачките.

ИТ поддръжка на онлайн магазин

Предлагаме Ви цялостна поддръжка и управление на Вашия онлайн магазин. Грижим се за актуалността, сигурността и достъпността на уеб услугите, както и на поддържащата ги ИТ инфраструктура.

Бекъп и сигурност за електронен магазин

Екипът ни от ИТ специалисти поема грижата за бекъп на Вашия електронен магазин. Ние проектираме и внедряваме системи за сигурност, които да гарантират надеждната защита от онлайн атаки. За да сте винаги онлайн.

Импорт на съдържание и обучение на персонал

Често се налага импортирането на вече съществуващи данни за продукти и други в съдържанието на нов онлайн магазин. Нашите софтуерни разработчици проектират и изработват за Вас специални за целта интерфейси, които Ви спестяват време и пари като автоматизират процесите за импорт на данни.

Иновативни технологии за успешен онлайн магазин

 

Magento Onlineshop / Commercext commerce - Auktionsplattform Software / Online Shopos commerce Onlineshop System

Топ електронни магазини– функционални, модерни и актрактивни

онлайн аукцион / онлайн магазин
онлайн търг / електронен магазин
Портал за наддаване / електронна търговия / онлайн магазин
онлайн магазин / онлайн търговия
интернет магазин / онлайн магазин: продукти
онлайн магазин: вашата кошница / количка
Онлайн портал за пазаруване: електронна търговия / категории на магазина
Мобилен оператор ONE Австрия
Изработка на онлайн магазини / електронни магазини
Електронна търговия (онлайн магазин)
онлайн магазин / електронен магазин
Интернет магазин: стартова страница на онлайн магазин
Онлайн магазин: решения за електронна търговия
Онлайн магазин: сходни продукти

Технологии за онлайн магазини

Нашите консултанти и софтуерни разработчици в областта на електронната търговия Ви помагат с Вашия Magento базиран онлайн магазин – от интеграция до поддръжка на Magento. Защото ние винаги заставаме зад ефективните и надеждни решения.

Ефективният XT магазин е основата на Вашия успех. Използвайки нашите познания и дългогодишен опит в изработката на онлайн магазини / електронни магазини ние Ви предлaгаме тази технология като оптимален избор за един разходно-ефективен и същевременно функционален онлайн магазин.

Нашите osCommerce експерти изработват за Вас перфектния онлайн магазин. Поемаме грижата за всички етапи на Вашия osCommerce проект – от хардуер и програмиране до разработка на шаблони и поддръжка на osCommerce. Гарантирано качество и професионализъм!

Колко ще струва изработката на Вашия онлайн магазин?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681