Изработка на уеб сайт базиран на CMS

Изработка на уеб сайт базиран на CMS

Професионален уеб сайт и уеб дизайн (CMS) който работи за Вашия бизнес – естетичен, надежден, функционален и бърз. Ние Ви предлагаме водещи технологии и пълен пакет уеб услуги съчетани с перфекционизъм, опит и конкурентни цени.

Консултиране и концепция

Професионална консултация от нашите топ уеб разработчици и уеб дизайнери. Насладете се на запомнящо се уеб присъствие и свобода на управлението на съдържанието на един динамичен уеб сайт. Безкомпромисна страгегия за успех още от планирането на Вашия нов уеб сайт. За отлични резултати при конкурентни цени.

Софтуерна изработка

Нашите уеб разработчици използват утвърдени CMS системи, като изработват допълнително персонализирани за специални изисквания софтуерни решения. Ние Ви предлагаме неограничени възможности за Вашия уеб сайт – дайте воля на фантазията си.

Уеб дизайн и архитектура

Добрият уеб дизайн надгражда представите Ви и преследва целите Ви. Той e впечатляващ, адаптивен и responsive. Нашите креативни дизайнери и уеб разработчици Ви помагат да реализирате визията си и да докоснете клиентите си – перфектна графика и уеб дизайн в синхрон с технологията.

Responsive дизайн & Usability

Ние изработваме и оптимизираме Вашият уеб сайт съобразено с утвърдени стандарти и актуални тенденции в бранша. Това включва лесна, удобна и интуитивна работа със сайта, Responsive дизайн и пригодност за различни устройства, платформи и браузъри, включително мобилни такива.

CMS-Техническа поддръжка

За да поддържаме успешно дейността на Вашия бизнез, нашите IT специалисти се грижат за поддръжката и управлението на Вашите CMS системи / Вашия уеб сайт. Вашата начална страница и уеб услуги остават актуални, защитени и винаги на разположение за клиентите Ви.

Уеб сайт бекъп & сигурност

Екипът ни от експерти по сигурността и ИТ поддръжката гарантира както надеждност и висока достъпност, така и безупречна защита срещу атаки насочени срещу Вашия уеб сайт и уеб услуги.

SEO & SEM

Нашите експерти в областта на SEO & SEM оптимизацията поемат грижата за най-важния фактор за популяризиране на Вашия уеб сайт в Интернет. SEO анализ, SЕО стратегия и SEO поддръжка – цялостна SEO / SEM услуга за Вашия успех. SEO oбучение и консултация на служителите Ви отговорни за съдържанието на Вашия оптимизиран уеб сайт.

Импорт на съдържание

Имате съществуващо вече съдържание от стари уеб сайтове или други източници? Няма проблем. Нашите програмисти разработват подходящи за целта интерфейси и Ви помагат в бързото импортиране на съществуващо вече съдържание. Спестете време и пари.

CMS обучение на персонала

Ние се стремим да предлагаме само вискококачествени и ефективни услуги. Затова обучаваме и помагаме на Вашия персонал (редакторите на уеб сайта) в работата със системата за управление на съдържанието (CMS) на уеб сайта, гарантирайки дългосрочна устойчивост и приемственост.

Качествена изработка на уеб сайтове – професионално програмиране, SEO оптимизация и атрактивен дизайн на топ цени

Website Pure Yoga
Website WKO
Website Naturhistorisches Museum
Website VKB Leasing
Website Tanzschule Chris
Website Sporttickets
Website Roland Rechtsschutz
Website Ikarus
Website Gnosis
Website Forum Mineralwasser
Website FLE
Website BFI
Website Call Direct
Website Allianz

Мощни CMS технологии за Вашия печеливш уеб сайт

 

  OpenCMSWordpressDNNOrchardMagnolia

Уеб сайт за бизнеса

Цялостни уеб услуги за Вашия бизнес и уеб сайт: компетентно, бързо и качествено – на отлични цени. Ние като уеб агенция в София и Виена, поставяме само най-високи стандарти в качеството ни на работа. За нас удовлетвореността и възвращаемостта на направените от клиента инвестиции са винаги на първо място. Ще получите красив, надежден, функционален и сигурен уеб сайт – защото го заслужавате!

Изработка на онлайн магазини

Нашите уеб програмисти и е-commerce консултанти изработват професионални онлайн магазини за Вас. Ние Ви предлагаме пълен пакет услуги от един ИТ интегратор: от концепцията, дизайна и програмирането до цялостното изграждане и техническа поддръжка на ИТ бекенд инфраструктурата. 

Поддържани технологии

Като опитни специалисти в областта на уеб и системи за управление на съдържанието ние сме сертифицирани OpenCMS партньори в София и Виена. В качеството си на такива предлагаме цялостни услуги и изработваме различни по обем и сложност уеб сайтове базирани на OpenCMS.

Като партньор на OpenCMS Ви предлагаме:

 • Оптимални CMS уеб сайтове и уеб решения за средни и големи компании
 • Оптимална и безпроблемна интеграция в съществуващи вече други системи
 • Изработване на уеб сайт с JAVA
 • Multiside и Multi-Domain функционалност

Впечатляващи и функционални динамични уеб сайтове (CMS): като партньори на WordPress ние Ви предлагаме пълен пакет от уеб услуги за Вашия нов WordPress уеб сайт.  С помощта на мощни WordPress Plugins и високо технологични темплейтни решения получавате бързо един красив, разходно-ефективен, високо оптимизиран и лесен за управление CMS уеб сайт.

Предимства върху които ние като WordPress интегратор градим:

 • Широко разпространена система за управление на съдържанието (CMS)
 • Базирана на PHP & MySQL
 • Лесен и интуитивен за управление и навигация
 • Много добра поддръжка (Community) и богат избор от приставки (Plugins)
 • Централен елемент за комуникация, например блог или коментари

Впечатляващо потребителско изживяване в мрежата: като интегратори на DotNetNuke - DNN EVOQ изработваме уеб сайтове с DNN CMS. 

Предимства върху които ние като DNN интегратор градим:

 • Висока разширяемост на системата за управление на съдържанието
 • Уеб сайт с DNN CMS базиран на ASP.NET
 • Много подходящ за хост на уеб приложения & интранет
 • Висока сигурност на CMS DotNetNuke уеб сайт

CMS Orchard е ASP.net базирана Оpen Source платформа за мощни уеб сайтове. Като интегратори на Orchard ще създадем уеб сайта Ви, и ако желаете ще поемем поддръжката и конфигурацията на Orchard.

Предимства върху които ние като Orchard интегратор градим:

 • Homepage Content Management Framework & CMS
 • Платформа базирана на .NET
 • Гъвкавост & разширяемост
 • Възможност за повече от един уебсайт в един CMS

Цялостни уеб услуги – изработка, интегриране и поддръжка на Magnolia. Magnolia предлага удобна платформа за гъвкава софтуерна разработка (agile development), лесна интеграция с хетерогенни източници на данни и още много други предимства за Вашия уеб сайт. Като интегратор на Magnolia в България изработваме различни разширения за Magnolia, поддръжка и др.

Предимства върху които ние като Magnolia интегратор градим:

 • Оптимален за средни и малки фирми
 • Висока скалируемост на уеб сайта
 • JAVA
 • Мощен и бърз
 • Широко представяне на съхраняваната информация
 • Много добър дизайн и висока ергономичност

Колко ще струва изработката на Вашия нов уеб сайт?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681