Разработка на софтуер

Разработка на софтуер

Съвременна разработка на софтуер с Java & Microsoft.NET. Нашият екип от програмисти работи, за да Ви предостави най-добрите индивидуални решения за Вашия бизнес – безкомпромисно ориентирани към Вашите изисквания.

Консултиране на софтуерната разработка

Консултацията преди началото на всеки един проект свързан с разработка на софтуер е ключов етап, който ни помага да покрием изцяло всички Ваши технически и финансови изисквания.

Управление на проекти & документация

Разработката на софтуер е комплексен и цялостен процес. Нашите програмисти поемат грижата за активното управление във всички фази на проекта, както и съпътстващата документация.

Софтуер по поръчка

Съвременен софтуер създаден с Java & Microsoft.NET - стриктно съобразен с Вашите цели и нужди. Защото ние се грижим бизнесът Ви да остане на върха !

Разработка на софтуер – независим от платформата

Независим от платформата софтуер с помощта на Java & Microsoft.Net – уеб приложения (J2EE, Java Server Pages, Open CMS, Apache Tomcat, ASP.NET, AJAX), мобилни устройства, Windows, MacOS & Linux.  Безкрайна свобода – нови идеи!

Разширение & интеграция

 

Нашите програмисти доразработват и разширяват  настоящите Ви софтуерни решения и ИТ инфраструктура –  като например базирани на Microsoft Server решения (CRM, Sharepoint и др.) & Office – като също така интегрират Вашия съществуващ вече софтуер в новите приложения.

Потребителски интерфейс, Usability, Тестове & Q&A

За нашите програмисти и софтуерни разработчици лесната и ефективна работа с нашите софтуерни продукти е много важен критерии . Екипът ни от ИТ специалисти гарантира високото качество на предоставените от нас решения.

Ново поколение обектно-ориентирано програмиране с доказани платформи

 

  Softwareentwicklung mit Javanet Software EntwicklungSoftwareentwicklung mit PythonPHP - Individual Software Entwicklung

Софтуерна разработка с Java – спестете разходи за лицензи (OpenSource) и получете повече гъвкавост, ефективност и сигурност. Microsoft.NET- възползвайте се от широката адаптивност и безпроблемна интеграция в действащи MicrosoftIT ифраструктури. Нашият опитен екип от програмисти  Ви помага да пестите време и пари при разработката на софтуер, помагайки Ви да оптимизирате бизнес процесите си и да получите необходимата възвращаемост на инвестициите си

 

Софтуерна разработка с модерни технологии

Нашата мисия е да работим за Вашия успех. Предлагаме ви цялостно развитие и управление на проект в областта на Java програмирането- от консултиране и програмиране до внедряване.

Ние сме винаги в крак с последните иновативни технологични решения. Така можем да Ви гарантираме постоянно високо качество и цялостни услуги в софтуерната разработка с Microsoft .NET.

Нашите цялостно завършени проекти с Python помагат на Вашия бизнес да върви напред. Гарантирано!

Консултирането и разработката на софтуер с PHP представляват за нас стандарт за качество в много наши успешни проекти. Ние работим за Вашия успех, а Вие може да се концентрирате върху вашия бизнес.

Колко ще струва Вашата софтуерна разработка?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681