Разработка на бази данни: IT услуга от висок клас

Разработка на бази данни: IT услуга от висок клас

Цялостнa услугa в областта на разработката на бази данни. Нашите разработчици проектират, програмират и внедряват бази данни на всички широко разпространени системи и производители. Ефективни решения от един доставчик!

Дименсиониране


Ефективните бази данни изискват правилното оразмеряване и настройка на хардуера (сървъра).

Анализ и проектиране на бази данни

Нашите програмисти и  ИТ администратори анализират настоящи действащи системи от бази данни. Въз основа на анализа и/или първоначални разговори се изработва оптимална концепция и дизайн. Според целите и приложението се използват релационни бази данни (SQL) или нерелационни бази данни (NoSQL).

Разработка на софтуер


Нашите опитни ИТ администратори и софтуерни разработчици поставят нови стандарти в разработката и оптимизирането както на SQL релационни бази данни, така и на разпределени бази данни (NoSQL бази данни): индивидуални решения за максимална ефективност. Възможност за интегриране на Microsoft Access като Frontend.

Data Warehouse (DWH / DW) & Business Intelligence

С правилната ИТ-технология към успеха, Business Intelligence от ново поколение. В областта на Data Warehousing (DWH / DW) обединяваме автоматизирано хетерогенни (разнородни) данни от различни източници в една централна база от данни.

Импорт и експорт на данни

 

По-бърз и лесен старт на работния процес, с по-малко усилия - нашата ИТ услуга за импорт и експорт на данни. Бързо и без усложнения: максимална ефективност при минимални разходи.

Оптимизиране на производителността

Добрите бази данни работят надеждно и бързо. Нашите експерти и разработчици на бази данни анализират и оптимизират производителността на нови и съществуващи вече ситеми от бази данни.

Поддържани системи бази данни

Компетентност с всички широко разпространени системи и технологии - иновативност и качество на конкурентни цени

 

Разработка на бази данни с MS SQL ServerРазработка на бази данни с OracleРазработка на бази данни с Postgre SQLРазработка на бази данни с My SQLIBM DB2 Разработка на бази данни & Поддръжка на бази данниSQ Lite разработка на бази данниMongo DB разработка на бази данниРазработка на бази данни с CouchDBApache HBase разработка на бази данни & поддръжка на бази данниРазработка на бази данни с Cassandra

Microsoft Access като потребителски интерфейс

Разработка на Access бази данни на топ ниво: опростен интерфейс за управление на бази данни. Бърз, евтин, надежден! Приложението на нашите разработки за Access разработките е неограничено, като например управление на складове, управление на клиенти и служители, счетоводни ситеми  и системи за отчитане на времето. Възможна интеграция с Microsoft Office и система за управление на достъпа. Пестите време и пари - от самото начало! Заложете на разходно-ефективна разработка на Access бази данни.

Много повече от просто разработка на бази данни

Освен същественото програмиране на бази данни нашият екип от ИТ специалисти предлага и всички класически административни дейности свързани с обслужването на системи от бази данни. Това включва поддръжка и разширение, консолидиране, грижа за ИТ-сигурността & непрекъснатост на бизнеса. Ние поддържаме бизнеса Ви жизнен и конкурентноспособен. Защото можем!

Каква база данни Ви е необходима ?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681