Business Intelligence (Data Warehouse, DWH, BI System, BI Tools) / Data Mining

Business Intelligence (Data Warehouse) / Data Mining

Ново поколение Business Intelligence / Бизнес разузнаване: цялостни услуги за оптимални решения в областта на Data Warehouse (DWH) & Data Mining – от събиране и обработка до визуализиране на данни. Бързо, рентабилно и индивидуално адаптирано за Вашите нужди.

Business Intelligence (DWH) дизайн и програмиране

Намалете разходите и повишете ефективността на служителите и управленските решения с помощта на бизнес интелиджънс (BI) или бизнес разузнаване. Екипът ни от Business Intelligence експерти анализира и проектира Вашите DWH системи, програмира и внедрява нови разширения и интерфейси. За най-доброто решение на най-добра цена!

Обработка на информация в DWH бази данни

Много и различни източници на данни (като CRM, логистика, производство, SAP, счетоводство и др.) трябва да бъдат обработени централно във Вашия централен Склад за Данни - Data Warehouse (DWH). Нашите BI специалисти разработват необходимите за целта интерфейси и централна база данни с оптимизирана за Business Intelligence архитектура.

Дизайн на Data Warehouse Cube

Data Warehouse / DWH Cube. DWH Kубът представлява многоизмерна категоризация на Вашите данни. Той Ви гарантира дълбоко извличане на знания от масиви с данни (Data Mining) и бърза обработка на заявките. Нашите Business Intelligence специалисти поемат грижата за изотвянето на строго оптимиран според Вашите нужди DWH куб. Анализ на данни – прецизен, точен и бърз.

Разработка BI Frontend / Визуализиране

Много е важно данните в Business Intelligence / Data Mining да са представени ясно, смислено и лесно разбираемо. Екипът ни от BI програмисти изработва на базата на доказани решения, високо професионални визуализации за анализ и оценка на данни.

Business Intelligence интеграция в приложения

Вашите визуално представени анализи от склада Ви за дани (Data Warehouse / DWH) могат лесно да бъдат интегрирани в различни апликации и приложения. Пример за това е уебсайт през който удобно, бързо и от всякъде имате достъп до Вашите DWH анализи и данни.

Хостинг на DWH услуги


Перфектният Data Mining / Data Warehouse изисква надежден, продуктивен и модерен хостинг. За нас Business Intelligence означава да Ви гарантираме една цялостна и завършена IT услуга.

Иновативни технологии за перфектни Business Intelligence / Data Warehouse (DWH) решения

 

DWH mit Microsoft Integration ServicesData Warehouse с Microsoft Reporting ServicesMicrosoft Analysis Services (BI Tool)Business Intelligence с PentahoBI System с BIRTDWH с Report Server NetBusiness Intelligence с ModrianDWH / Business Intelligence с Highcharts

Business Intelligence с ranking-check.info
ranking-check.info DWH
ranking-check.info Data Warehouse
Data Mining с ranking-check.info
Data Warehouse - ranking-check.info
Business Intelligence - ranking-check.info
BI System / Business Intelligence - Observer
Data Warehouse System für Observer
Business Intelligence / Data Warehouse für Observer
DWH / BI System: Observer GmbH
DWH / Data Warehouse - Allianz Newsletter
Data Mining - Allianz Newsletter
Business Intelligence / BI System (Allianz)
BI System / Data Warehouse System

Business Intelligence & Analytics

Върхови технологии за топ анализи! Екипът ни от BI специалисти изработва за Вас функционални приложения за Business Intelligence & Business Analytics (бизнес разузнаване и бизнес анализи) - от концепцията и визуализирането на данните до интеграцията с Reports & Dashboards. В основата на оптимизираните за Вас BI инструменти стоят утвърдени технологии като Microsoft Reporting Services (SSRS), Integration Services (SSIS), Analyzing Services (SSAS), Mondrian, Pentaho, BIRT & Report Server. За да постигнете повече!

Big Data & Ad Hoc анализи

Big Data & Ad Hoc навлизат трайно във фокуса на ИТ мениджърите поради способността си да намаляват разходите и да повишават ефективността на персонала и управленските решения. С помощта на Вашия склад за данни (Data Warehouse /DWH) сте способни да извличате жизненоважна информация от сложни и големи корпоративни масиви от данни, с чиято помощ да взимате стратегически правилни решения за Вашия бизнес. Логика и яснота при представянето на данните - ключът към успеха.

Най-добрите технологии за DWH / Business Intelligence

Нашите BI експерти използват SSIS като основа за трансформиране и обработка на данните. По този начин предоставяме мощна платформа за Вашата BI система.

Използвайки функционалността Olap- & Data Mining за приложения в областта на Business Intelligence обединяваме данните в многоизмерни структури. Това гарантира една перфектна основа за BI анализи и оценки.

С възможностите предоставени от SSRS Reports изготвяме и предоставяме високо качествени  анализи и визуализация на данните.  Нашата цел е изготвянето на отличен продукт по отношение на критерии като яснота, производителност, естетика, приложение, интуитивност при работа и други.

С помощта на Pentaho разработваме за Вас перфектната BI система за Big Data. Гарантираме Ви цялостен подход и завършен процес– от първоначалната концепция до внедряването и поддръжката на Pentaho!

С помощта на Open Source системата BIRT създаваме за Вас първокласна BI система -  перфектна BIRT интеграция & доклади.

С BI Suite на Report Server получавате улекотена и високо оптимизирана система.

Чрез Open Source Java Server Mondrian имплементираме цялостна Business Intelligence система ориентирана към специфични изисквания. Поискайте консултация и ние ще Ви представим индивидуално според Вашите нужди технически и разходно оптимизирано BI решение.

С Highcharts нашите BI специалисти създават добре изглеждащи и безкомпромисно адаптирани за Вашите цели анализи и доклади. За да сте винаги една крачка пред другите.

Колко ще струва Вашето Business Intelligence / DWH решение?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681