Windows Server & Client системи

Windows Server & Client системи

По-ниски разходи при повече производителност и гъвкавост с Windows Server, и сигурните, ефективни, и мобилни Windows клиенти. За да няма граници за бизнеса Ви. Като Microsoft Gold Certified Partner нашите услуги включват както професионално планиране и внедряване, така и поддръжка на Windows Server и клиентски системи.

Концепция на Windows сървъри и клиенти

Вашата ИТ инфраструктура трябва да е безкомпромисно ориентирана към Вашите технически и икономически потребности. Ние планираме Вашите Windows сървъри и десктоп системи. Точно това, и само това от което се нуждаете: прецизно и разходно-ефективно планиране.

Имплементиране на сървър и десктоп системи

Правилната инсталация и конфигурация на Windows Server и неговите потребители е от централно значение. За да функционира бизнеса Ви безпроблемно, по-продуктивно и конкурентноспособно.

Поддръжка, надстройка (Upgrade) и разширяване на сървъра

Нашите сертифицирани ИТ специалисти поддържат Вашите Windows Server и десктоп системи според най-добрите практики (ITSM) и политики на управление базирани на ITIL. Вашата ИТ инфраструктура е винаги актуална - Вашият бизнес е ефективен и сигурен.

Windows Server - най-съвременно ИТ обслужване е закон за нас

 

Windows Server vom Microsoft Gold Certified Partner

Колко ще струва Вашият Windows Server?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681