Linux сървър

Linux сървър

Ново поколение Linux Websever от Ubuntu, Debian, Centos, SUSE & Red Hat: повече производителност, стабилност и сигурност на сървъра при по-малко разходи. Към това прибавяме и нашата професионална и цялостна ИТ услуга - бързо и изгодно.

Концепция и анализ на Linux сървър

Вашите изисквания са приоритет за нас. Нашите ИТ експерти планират точните Linux конфигурации за Вас (сървър / уеб сървър системи). Анализа на действащите Linux системи е също така важна - за да извлечете повече от Вашата ИТ инфраструктура.

Инсталация & Конфигурация на Linux сървъри

Ние инсталираме и конфигурираме Вашите Linux сървъри прецизно - независимо дали са Ubuntu, Debian, Centos, SUSE или Red Hat. Всички изисквания в областите Client, Server & embedded System биват оптимално удоволетворени.

Linux сървър - Поддръжка

 

За да бъде Вашата фирма винаги на топ ниво: нашите комплексни услуги в поддръжката включват менажиране на пачовете, бекъп, Disaster Recovery Solutions (непрекъсваемост на бизнеса) и сигурност.

ITSM управление на сървъра

Нашите сертифицирани ИТ специалисти се грижат и управляват Вашите ИТ сървизи базирани на Linux (ITSM) отговорно и професионално според ITIL стандартите.

Linux сървър - сигурност

Сигурността на сървърите е от първостепенно значение. Затова ние се грижим и управляваме политиките за сигурност на Вашите сървъри всеобхватно - внедряване на защитна стена, решения за антиспам и антивирус, бекъп системи, Disaster Recovery планове и т.н.

Висока достъпност

За да са винаги достъпни Вашите ИТ услуги хоствани на Linux сървъри внедряваме софтуер, като DRBD, Heartbeat и Pacemaker. За да сте спокойни за Вашия бизнес.

Linux - Виртуализация

 

Покачете ефикасността и понижете разходите - с помощта на Linux технологиите за виртуализация като KVM (Kernel Based Virtual Machnine) и RHEV (Red Hat Enterprise Virtualization).

Системи бази данни & Сторидж

Ефективно съхранение и управление на данните: вашият сторидж базиран на Linux може да работи както като iSCSI Target, така и като NFS/SAMBA дисков масив. Ние планираме и конфигурираме също така и системи от бази данни върхуLinux, като подготвяваме за Вас необходимите за това интерфейси.

Уеб приложения / Loadbalancer

Работете още по-ефективно. Ние оптимизираме Вашите уеб приложения с помощта на Apache, Ngix и Tomcat.

По-ниски разходи и по-висока производителност - с Linux сървъри.

С Linux отпадат еднократни и настоящи лицензионни разходи. Вашият бизнес може да се възползва максимално от висока производителност, стабилност и сигурност на Linux сървър.

Мощните сървъри се нуждаят от най-добрите Linux платформи. Ние използваме следните сървърни Linux дистрибуции:

 

Red HatDebianCentOSUbuntuSuSe 

Колко ще струва Вашият Linux сървър?

Това зависи до голяма степен от Вашите изисквания и нужди. Свържете се с нас,
споделете ни идеите си и ние ще Ви представим груба концепция,
както и необвързваща ценова оферта.

+359 (2) 44 10 681